Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 éves fiú,12 éves lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves fiú,12 éves lány, egészséges?

Figyelt kérdés

Próbálják belémverni, hogy nem vagyok elég toleráns, mivel a 20 éves srác együtt jár a 12 éves kislánnyal, együtt is alszanak, de nem történik semmi az ágyban, jó fiú (hát persze...), miért nem nézem jó szemmel őket, hát olyan "cukik" együtt, mint a bátyus és a kishúg...

Tényleg toleránsnak kellene lennem? Tényleg elfogadott, hogy egy 20 éves fiú csókolózik, fogdos, és zárt ajtók mögött ki tudja, hogy mit tesz egy elég KISLÁNYOS kinézetű 12 évessel?

2014. jún. 30. 23:26
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
60%

Hagyjátok már a rendőrséget meg a gyámügyet, stb.

A rendőrség nem fog foglalkozni az üggyel és a gyámügynél sem nem úgy megy, hogy én meglátok akárkit az utcán, nem tetszik ahogy neveli a gyerekét és egyből rohanok feljelenteni majd 3 nap múlva már azonnal el is veszik tőle a gyereket.

Nyilván sokkal jobb lenne, ha az a 12 éves lány árvaházba kerülne a gonosz, mocskos, undorító szülei mellől akik összeöntik a hamut a liszttel és kényszerítik, hogy válogassa szét...

A kérdező maga írta, hogy nem történik semmi, az pedig nem bűncselekmény és, ha mégis történik valami akkor letagadják és kész, nincs ügy. A gyámügynek nem célja, hogy szétválasszon családokat, még akkor is ritkán teszik, ha a gyermeket rendszeresen bántalmazzák vagy most komolyan mit gondoltok kinek lenne jobb, ha rendőrségi ügy lenne a dologból, ki nyerne ezzel bármit is?

A lány sem 3 éves már, 2 év múlva középiskolás lesz és legálisan is folytathat bárkivel szexuális aktust. A srácot csak akkor marasztalnák el, ha egyértelmű és kétségbevonhatatlan bizonyíték lenne arra, hogy lefeküdt a lánnyal de egy jó ügyvéd simán felmenteti.

Az ő életük, ennyi még, ha nem is tetszik a dolog. Annyit tehetsz, hogy te majd máshogy neveled a gyereked.

2014. júl. 1. 00:08
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
hú, hát ez nem kicsit watafak
2014. júl. 1. 01:10
 23/39 anonim ***** válasza:

Nos,kedves kerdezo mit fogsz cselekedni?

Ma mennek a gyamhivatalba es fontolgatnek egy feljelentest....( ez e en velemenyem)

2014. júl. 1. 09:33
 24/39 A kérdező kommentje:
Hát... beszélek a lány unokatesójával, jóban vannak, én is gyakran beszélek vele.
2014. júl. 1. 09:58
 25/39 Abdulina válasza:
59%
Ja: reggel húgom, este dugom. Ez liliomtiprás szerintem, ha van még ilyen. Abberrált pedofil, dutyiba vele
2014. júl. 1. 11:37
 26/39 anonim ***** válasza:

Áljon meg a menet!!!

Mit jelent az,hogy ""liliomtiprás"" mit jelent??

Következő, a pedofiloknak az lenne a méltó büntetésük,hogy kivenni a golyóit és indulás Észak-Korea vagy Szibéria... Ügye ?

Kérdező Te mentheted meg csak a kislányt szóval igyekezz jól cselekedni.

2014. júl. 1. 12:08
 27/39 anonim ***** válasza:
77%

Nem normális dolog, de azért ne kiáltsunk még bűncselekményt!

Igen, ha megd*gja, vagy akár csak pettingelnek, az már az. De ameddig együtt alszanak, simogatja, csókolzónak, az nem bűncselekmény. Az, hogy itt ki miről fantáziál, az egy dolog.

Nem mindenre az a megoldás, hogy hurcoltassuk meg őket. Még akkor sem, ha tényleg ebnormális, hogy egy 20 éves egy 12 évessel együtt alszik.

2014. júl. 2. 12:43
 28/39 anonim ***** válasza:
ő csak ne próbálja meg belédverni
2014. júl. 2. 12:54
 29/39 anonim ***** válasza:
emlékszem, egyszer 17 évesen volt egy 14 éves barátnőm... testileg fejlettebb volt egy 16 évesnél, vágyilag meg aztán pláne, de 3 hét után dobtam mert egyszerűen gyerek volt.. és még azt sem bántam meg, hogy rámmászott én meg nem dugtam meg.. elképzelni se tudom, hogy egyáltalán miről beszél egy 20 éves egy 12 évessel...:/
2014. júl. 2. 13:00
 30/39 anonim válasza:

Hát... A srác pár évvel ezelőtt még pedofilnak számított volna. (Mostmár azt hiszem lejjebb vitték a korhatárt)

A srác szerint pedofil. 12 éves lány O.O? Ő még élje ki a gyerekkorát.

2014. júl. 2. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!