Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az 1. igazi szerelmeteket ellehet felejteni valaha is? Léci írjatok (korral ha lehet)
Figyelt kérdés
Már lassan 3 éve volt hogy találkoztam az 1. szerelmemmel, aztán szakitottunk, de igazából soha nem tudtunk elszakadni egymástól, de 2 éve összejöttem egy sráccal akivel még mindig együtt vagyunk azotta, ha találkozunk nem is beszélünk egymással az ex-emmel, de kb. 1-2 hónapja írt, hogy összejött egy csajjal és elszeretné mondani hogy nagyon megbánta hogy akkor véget ért a kapcsolatunk és hogy még mindig minden nap gondol rám, csak félt az elkötelezetségtől és a régi együtt töltött időről beszélt és hogy én voltam élete nagy szerelme és hogy ennyire soha senkit nem szerettet és nem is fog, ez a beszélgetés nagyon felkavarta bennem a régi emlékeket, de nem mondtam el a barátomnak hogy beszélgettem vele. Azota nem beszéltem vele, és kerülöm. Mindenkit felkavarna egy ilyen beszélgetés vagy velem van hiba?2010. jan. 5. 18:18
11/12 anonim válasza:
Elfelejteni nem lehet... Nekem minden nap az eszembe jut, tudom, ha ismét valahogy jóba kerülnénk én ismét bele szeretnék. De ő már a múlt, bele kell törődni. :) :(
12/12 anonim válasza:
Én először 15 éves koromban voltam igazán szerelmes,a kapcsolat nem tartott sokáig,7 évog nem tudtam túl lenni rajta,mondenkiben őt kerestem.Most már nem gondolok rá,szinte soha.Viszont néha összefutunk és akkor fura érzésem van.Nem vagyok szerelmes már belé,de valamiféle szeretet megmaradt,nem tudok közömbös lenni,de nem is akarom újra kezdeni vele,lelkileg túl nagy köztünk a távolság.25 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!