Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még nála esély? Mi a véleményetek?
A pasimmal a tavalyi évet együtt töltöttük. Először barátok voltunk majd elkezdtünk járni! 10 hónapig jártunk és karácsony előtt pár nappal dobott hogy ő már nem szerelmes belém viszont barátok maradjunk. Karácsony után találkoztunk elvoltunk hülyültünk adtam a jó fejet mint aki nem szomorú. Odáig fajult a dolog hogy ölelgetett és végül megcsókolt! Majd bocsánatot kért és azt mondta hogy csak a "hormonok" miatt csókolt meg!!
A szakítás három oka: - Határozatlan vagyok
- Sokat veszekedtünk (találkozások miatt)
- nem jövök ki jól a barátaival (ami ellen nem volt sok esélyem tenni valamit)
Nem tudom hogy ebből van esély hogy összejövünk vagy csak tényleg barátság lesz.
ő nem fog tőled már semmit akarni.
Ha szeretett volna, nem hagyott volna el!
rosszul gondolod....neki nincs esélye Nálad !
Te sokkal többet érdemelsz ennél. Mivel tudja, hogy te bármikor kapható vagy, ezért bármikor megsebezhet Téged...
Szakítsd a baráti kapcsolatot is vele legalább addig, amíg nem találsz egy párt magadnak, aki mellett elfelejtheted az illetőt. -Mr. White
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!