Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt kibirni? Túlélni?
Figyelt kérdés
4 és fél éve vagyunk a barátnommel együtt. Követtunk el hibákat,de ő egy nagyon súlyosat. Többször szétmentunk,de csak napokra. Én nagyon szeretem még,ő már nem. Szerintem ismét van valaki neki. Nem tudom. Viszont én nagyon odaadóan szeretem még mindig. Félek ha szétmegyunk abba belerokkanok. Legutóbb is kemény gyógyszereket kaptam. Nem tudom mit tegyek. Már az öngyilkosság jár a fejemben. Nem akarom azt a szörnyu érzést átélni megint. Segítsetek! 31 F2014. jún. 30. 06:08
11/13 anonim válasza:
És neked is, kérdező!
Tudod, aki megcsal, aki nem szeret, az után nem érdemes futni! Jön majd olyan, aki téged mindenkinél jobban fog szeretni.
Az én szerelmem 32 éves koráig csak rossz nőkbe futott, akik kihasználták, átverték, megcsalták. Úgyhogy nem vagy lemaradva semmiről, lesz még szép életed.
12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm! bár úgy lenne.
2014. jún. 30. 12:51
13/13 A kérdező kommentje:
bekövetkezett...... szörnyű érzés.... pokoli....
2014. júl. 5. 01:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!