Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Titeket zavar ha egy lany ennyire alacsony?
Figyelt kérdés
Alig vagyok 155cm, inkabb 150cm korul vagyok.
Sokan viccelodnek ezzel, pedig lehetnenek mar annyira erettek hogy nem teszik..
Noni en mar nem fogok.
De ez nagyon zavaro?
Persze altalaba magassarkut hordok, kort is irjatok letszi.:)
2014. jún. 29. 18:50
21/24 anonim válasza:
neeem baj! dehogy :) de ari vagy. az egyik baratnom is tok picike,es meg hulyesegbol a hatamon szoktam vinni a Margit-szigeten :D szoval nem,nem az. a volt parom is sokkal kisebb volt mint en,kb 25 cm-vel. nem az alacsonysagodat fogjak nezni :)
28/F
22/24 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek az alacsony lányok szóval nem zavar :)
23/24 anonim válasza:
Mivel én magam kő kemény 171 cm vagyok, nem zavarna különösebben.A változatosság kedvéért a barátnőm nem lenne magasabb nálam....
24/24 anonim válasza:
Szeretem az alacsony lányokat.
Engem az zavar ha egy lány nagyon magas pl.175 cm.
16/F 168cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!