Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Titeket zavar ha egy lany ennyire alacsony?
Alig vagyok 155cm, inkabb 150cm korul vagyok.
Sokan viccelodnek ezzel, pedig lehetnenek mar annyira erettek hogy nem teszik..
Noni en mar nem fogok.
De ez nagyon zavaro?
Persze altalaba magassarkut hordok, kort is irjatok letszi.:)
Szerintem nem zavarna, de lelehet lennének belőle problémák, mivel én már közel 190 cm vagyok. Mindenesetre ez semmiképp sem lenne kizáró ok az ismerkedésnél.
18/
szerintem nem ezen múlik egy párkapcsolat...ha meg barátok lennénk akkor meg főleg nem múlna semmi rajta, mivel nincs testi kapcsolat...szóval nem zavarna :)
21F
Nem kell egy fiunak 180cm-nek lennie, volt mar 160cm-s baratom is. Vele komoly kapcsolatom volt. 4,5evig voltunk egyutt, majd egyeb okok miatt szetmentunk. Szerettem vele lenni, fuggetlenul a magassagatol.(es orultem hogy nem kell mindenhova magasarkut felvennem vele, mert ha lapostalpu volt rajtam akkor sem neztem ki mellette ugy mint ha a huga lennek)
De volt 180cm feletti baratom is. Nekem ez teljesen mindegy.:D
Es koszonom az osszes valaszt.:)
Én 158 vagyok, és szeretnek a fiúk. Azt mondják, cuki. Jól lehet ismerkedni boltokban, mert sose érem el a felső 3 polcot.:)))
Soha nem hordok magassarkút, mégis minden oké, emiatt ne hordj:) Egyébként ez azért jó, mert bármekkora pasink lehet, nyitott az egész univerzum!!!:))
Én régen az 190-esekre buktam, de most ráálltam az 170 körüliekre:))
26N
Koszi a valaszt.:D
Igen ez a "barmekkora pasi lehet" dolog eleg elonyos, nem kell felnem hogy a fiu kisebb lesz mint en.:D
Baratnoimnek, munkatarsnoimnek volt mar ilyen-olyan baja azzal hogy a magasabbak voltak a fiunal.:D
Hat nekunk ilyen bajunk nem lesz.
Utolso: volt baratom aki magasabb volt mint te. Voltak nagyon, es ezt ertse mindenki halal komolyan hogy voltak NAGYON, de elkepesztoen nevetseges szituaciok. Olyanok hogy akkor szornyu volt, most viszont szakadok a rohogestol ha visszaemlekszem. Innen jott az hogy egyszer a baratom huganak neztek. Mentunk a haverjaihoz a pasimnak, a haverjai meg sorba lelkesedtek hogy "milyen k*rv@ jo no lett a hugodbol haver" meg " a multkor meg olyan ronda es kover volt, most meg milyen jol nez ki". Igen ez nekem jol esett(persze ez titokba tartottam), viszont a baratomnak es a huganak aki a konyhaba volt es mindent hallott mar kevesbe.
Es ez meg egy lightosabb tortenet.
De koszi a valaszt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!