Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha veletek szakított a párotok, akkor mennyi idő után tudtatok továbblépni? Mennyi a "gyász" ideje általában?
Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 18:43
1/5 anonim válasza:
Hát, szerintem olyan 4-5 hónap legalább,ha szeretted nagyon és csalódás a szakítás, akkor még több is lehet.
2/5 anonim válasza:
Attól függ, mennyire voltam benne még a kapcsolatban, mennyire voltam szerelmes. Amikor már én is éreztem a végét, akkor 3 hét - 2 hónap körül volt a "gyász", amikor fülig szerelmes voltam és váratlanul ért, akkor volt másfél év is.
3/5 anonim válasza:
Én nagyon-nagoyn szerelmes voltam az exembe, aki nagyon csúnyán vetett véget a dolognak és nagyon durván zaklatott még utána. Utoljára januárban érintkeztünk, én még az éjjelente bőgicsélős szakaszban vagyok.:) Pedig ez ugye már fél év.
Szóval ezt nem lehet meghatározni, én arra gondoltam, hogy ha még szeptemberben is ilyen szinten ki leszek borulva, elmegyek pszichiáterhez.
27N
4/5 anonim válasza:
Nagyon-nagyon szerelmes voltam, de tenyleg fulig az voltam, 4 evig tartott, majd hirtelen pufff, mint derult egbol a villamcsapas, szakitott velem. 4-5 honap kellett, de igazabol meg most is majdnem egy evvel kesobb, ha ragondolok meg mindig nagyon sok emlek jut eszembe, es elszomorodok hogy mar nem vagyunk egyutt, nehez a tovabb lepes.
5/5 anonim válasza:
ez valtozo. mindig...voltak nagyon eros kapcsolataim,tobb is,de mindig mas volt eddig.. attol fugg ugye,mennyire vagy-e ra,mennyire van szukseged valakire,esetleg belezugsz valakibe..persze ezek csak akkot ha mar eltudtad felejteni a multat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!