Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm legjobb barát nője letámadot?
Figyelt kérdés
Az úgy volt hogy a baránő feljőt hozám, elkeztünk beszélgetni majd irtunk majd az ágyban ébretünk! És ha ez nem lenne elég a barátnőm pont azt az időt választotta ara hogy meglepjen, és ami még enél is rosszab volt az a fájdalom és könyek a szemében amikor kiszalat az ajtón. Nem veszi fel a telefont nem reagál semmire a bárátnőjével sem beszél. Annyira hiányzik és annyira szeretem! Mit tegyek hogy vissza fogagyon?2014. jún. 29. 17:40
11/13 anonim válasza:
elcseszted, de nagyon
sok mindent nem tudsz tenni, mert teljesen jogosan nem áll szóba veletek
és hiába mondod, hogy szereted, szerinted ezt ki hinné el miután megcsaltad (ráadásul a barátnőjével)?
és ne fogd a másik lányra, visszautasíthattad volna
ne várd hogy visszafogadjon, nagyon nagyon kicsi az esély hogy ez megtörténjen
12/13 anonim válasza:
Hát amekkora iq fighter vagy megérdemled én azt mondom.
Maradj a barátnőd barátnőjével, pont egymáshoz illetek, két gerinctelen gyökér féreg.
13/13 anonim válasza:
Letámadott? Mivel beszélgettetek és utána még ittatok is, nem hiszem hogy letámadott volna és persze még nem is nagyon ellenkezhettél neki (ez jön le az írásodból). A barátnőd szemében meg egy életre elástad magad, úgyhogy szerintem nem is bocsát meg neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!