Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mo. -ra akar költözni miattam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mo. -ra akar költözni miattam. Túl nagy áldozat ez?

Figyelt kérdés

Lett egy külföldi barátom és mivel én még gimnazista vagyok, előjött azzal az ötlettel, hogy szeptemberben Mo.-ra költözik, amíg le nem érettségizek (jövőre leszek végzős).

És ezt azért találta ki, mert azt mondtam neki, hogy néha úgy érzem, keveset van velem és előre félek, mi lesz, ha vége a nyárnak (a nyarat együtt töltjük).

De néha úgy érzem, hogy a pénzével próbálja bizonyítani, mennyire szeret.

Most kitalálta, hogy mivel meglett a jogsim, vesz egy autót. Szeretem, de ez nekem akkor is nagy ajándék.

2014. jún. 29. 16:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Csak nem egy néger?-.-
2014. jún. 30. 01:35
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem is egy néger.
2014. jún. 30. 09:09
 13/13 anonim válasza:

szia ! nem tudom mennyire aktuális még a téma, de én is hasonló cipőben járok

az én barátom francia, és én is néha úgy érzem hogy annyira azt akarja bizonyítani hogy jajj neki a pénz mit sem számít

ő is ide akar költözni, és igazából ezen a téren sikerült meggyőznie, tudni fog innen is dolgozni és egy két havonta haza fog menni, szóval szerintem ez egy igen is nagy lehetőség az olyan pároknak akik messze laknak egymástól :) azért nem mindenkinek jön össze

2016. okt. 1. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!