Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti ezt el tudnátok viselni a barátnőtöktől?
Elég gerinctelen játékot űzöl a jelenlegi sráccal aki veled van. Érzelmileg kihasználod, sajnáltatod magad mellett, az exedről siránkozol neki mennyire szereted és voltaképp csak egy pótléknak használod.
Erre mondják, hogy energiavámpír és szeretetk_rva.
Nem vagy korrekt a jelenlegi paroddal. Szerintem tul hamar osszejottel vele, nem hagytal eleg idot a sebek gyogyulasara. 1 honap nagyon keves szerintem (neked egyertelmuen az volt, ha meg mindig az exed jar a fejedben).
Egy lenyeges dolgot elfelejtettel leirni (vagy direkt nem tetted): hogy miert szakitottal vele? (ha jol ertem te kezdemenyezted)
Ha ez a problema nem oldodott meg, akkor hiaba jonnel ujra ossze vele, nagyon hamar megint szetmennetek. Mondjuk egy par uj seb lehet, hogy segitene elfelejtetni az illetot.
Egyik exemmel 2 evig voltunk egyutt, aztan osszejott valakivel. Miutan kidobta kesobb, megint osszejottunk, de kb. fel evig birtuk csak masodszorra. Mondjuk a masodik szakitas utan mar nem fajt, hogy vege lett, szoval lehet, hogy hasznalt. :)
Van egy jelenseg, amit en majom-effektusnak szoktam hivni (nem tudom ez mennyire hivatalos nev). Legtobbszor lanyoknal-fiatal noknel lattam. A majom indarol indara lendul, de addig nem engedi el az indat, amig meg nem fogta a kovetkezot. Nagyjabol igy vannak ezek a lanyok is a parjukkal. Inkabb elviselik az aktualis pasit, de nem engedik el. Lehet anyagi okokbol (ketten konnyebb fenntartani egy lakast), lehet azert, mert megis van valakijuk, vagy csak felnek az egyedullettol. A hatterben persze kavarnak, es amikor megragadtak a kovetkezot, rogton kidobjak a regit, eselyt sem hagyva neki a valtozasra (ok lehet, hogy nem is tudjak, hogy valami baj van).
Ha magadra ismertel, az nem a veletlen muve.
"szeretem a jelenlegi páromat... de az exemet nem tudom elfelejteni.. fészen még ismerősöm az exem... és akárhányszor belép fészre, megdobogtatja a szívem..."
Te nem szereted a mostani párodat, mert ha szeretnéd, akkor rajta kívül senki sem dobogtatná meg a szíved. Ezaz egész csak a te kis önző játszmád, mert valamit megkapsz a mostani pasidtól, és nem mersz nő lenni a talpadon, hogy eléállj és elmondd neki ezt, mert jól tudod, hogy szakítana veled, mivel egy egészséges férfi nem tűrné azt el, hogy ilyen megtörténjen veled.
Bocsánat, de undorító, amit csinálsz, nem vagy tisztességes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!