Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok?
Kaptál ajándékot és voltatok együtt fagyizni, tehát foglalkozott veled.
Bográcsozás után vacsival várni? Nem is értem. Gondolod, hogy még éhes lesz? :S
Én nő vagyok, de megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs a megismerkedésünk vagy összejövetelünk dátumáról. Nem tartunk évfordulót. Meglepjük egymást rendszeresen, csak úgy :)
Írod, hogy céges buli, menni kell a főnök miatt meg, hogy megérted. Akkor mi a gond, ha te is azt írod, hogy mennie kellett?
Ezért az egy estéért képes lennél vele szakítani, ha egyébként minden rendben van. Igen, túlreagálod!
Szerintem túlreagáltad. Logikusan szemlélve a doglot én úgy látom, nem beszéltétek meg, hogy mikor ér haza, meg hogy lenne még veled programja. Hanem önállósítottad magad, főztél vacsit, mert arra számítottál hogy... Ilyen jellegű rendezvényen meg benne van a pakliban, hogy tovább marad, jobban sikerül a buli, főnökpajti miatt nem akar hamarabb lelépni stb.
Értem én, hogy nagyon rosszul esik, hogy hiába güriztél és lelkesedtél, de ez most így alakult.
Nem tudom milyen jeles nap volt ez, de nálunk nincs olyan, ami ne lehetne elhalasztani néhány nappal a nyugodt ünneplés kedvéért. Amúgy meg azt sem mondhatod, hogy totál elfelejtett, mert kaptál csokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!