Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak mennyire befolyásol a barátnőtök SZOBÁJA?
Természetesen nem arról van szó, hogy tiszta-e vagy koszos, mert mindig rend van! Minden másnap port törlök, és egy héten 3-szor porszívózok, üveget pucolok, stb. Viszont nem egy 'rózsaszín álom' a szobám. Ez a-miatt van, mert jelenleg bérházban lakunk (van kertes házunk is de az a szüleim munkahelye miatt nem jó mert messze van, és a nagyszüleim élnek ott, tulajdonképpen az övék, év tizedek óta élnek ott de már a papám nevén van), viszont szeretnénk majd venni 5 éven belül kb.egy nagyobb házat. Tehát kicsi a szobám, és bár nagyon csajos csaj vagyok, a szobám nem egy pink dream. A falon pl matricák díszelegnek, meg különböző képek, tábla amin képek vannak, kis csecsebecsék, plüssök, virágok, (imádom őket) kis lámpák, kis puff amire a ruhámat szoktam kikészíteni, kis díszpárnák stb. Tehát nem egy filmbe illő leány szoba hanem kicsit össze-vissza van. Mennyire érdekel ez egy pasit?
18l
Gyere hozzám... takarítani :D két hónapja egy disznóól a szobám, érettségi alatt eléggé elhanyagoltam.
19F
Én nem csípem ha egy csajnak pink szobája van... az olyan p....csás. Nem szeretem.
Anno mikor a feleségem mesélt a szobájáról megnyugodtam, és üdítő volt látni hogy tényleg nem libás szobája (volt). Fehér alapon piros fröccsök a falon (mint a vér), műanyag pókok, bogarak felragasztva. Egyetlen ruhásszekrény, a többi könyvespolc körbe az egész szobában :) fehér színben. A sötétítőfüggöny, a szőnyeg, és a fotel huzata a kék különböző árnyalataiban. Az ágytakarója pedig világos és sötétkék mintás (batikolt) volt, ő maga csinálta. Azóta is az az ágytakarónk egyébként:)
Szóval nekem nagyon bejött a szobája:) és sokkal jobb volt ez, mint valami rózsaszín hányinger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!