Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak mennyire befolyásol a barátnőtök SZOBÁJA?
Természetesen nem arról van szó, hogy tiszta-e vagy koszos, mert mindig rend van! Minden másnap port törlök, és egy héten 3-szor porszívózok, üveget pucolok, stb. Viszont nem egy 'rózsaszín álom' a szobám. Ez a-miatt van, mert jelenleg bérházban lakunk (van kertes házunk is de az a szüleim munkahelye miatt nem jó mert messze van, és a nagyszüleim élnek ott, tulajdonképpen az övék, év tizedek óta élnek ott de már a papám nevén van), viszont szeretnénk majd venni 5 éven belül kb.egy nagyobb házat. Tehát kicsi a szobám, és bár nagyon csajos csaj vagyok, a szobám nem egy pink dream. A falon pl matricák díszelegnek, meg különböző képek, tábla amin képek vannak, kis csecsebecsék, plüssök, virágok, (imádom őket) kis lámpák, kis puff amire a ruhámat szoktam kikészíteni, kis díszpárnák stb. Tehát nem egy filmbe illő leány szoba hanem kicsit össze-vissza van. Mennyire érdekel ez egy pasit?
18l
minden másnap portörlés? háromszor porszívózol? üveget pucolsz? te jó isten, akkor te körülbelül 7x annyiszor porszívózól, kb 50x tisztítasz ablakot és kb végtelenszer annyiszor törölsz port mint én
ON: leszarom
Ezek csak direkt ilyen falra való virágos matricák, csupán az ágyam fölött van néhány virág. :)
Szerintem nem ki hívó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!