Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem lehet egy csendesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet egy csendesebb, visszahúzódóbb lányt szeretni? Semmi értelme az életemnek, ha meghalnék se hiányoznék senkinek.

Figyelt kérdés
Voltak rövidebb kapcsolataim, de 2 hónap után mindig leléptek tőlem. De volt olyan akivel én szakítottam. Én mindig többet adtam bele egy kapcsolatba még egy ismerkedés alatt is. Sok dolog felett elnéztem. Akik velem szakítottak azok nem indokolták meg az okát, csak eltűntek egy szó nélkül. 22 éves vagyok lány vagyok. Azt mondják nekem ha már ennyi ideig nem találtam egy fiút akinek kellenék komolyabban is akkor már ezután se fogok, ki fogok öregedni.
2014. jún. 27. 18:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is depressziós vagyok. Mindennap rossz a kedvem, nincs kedvem kimozdulni itthonról. De a kapcsolataimban a jó oldalamat mutattam, mindig vidám voltam és kedves, de úgy látszik ez sem jó.
2014. jún. 27. 18:34
 12/16 Beviz Elek ***** válasza:

ha ilyen negatív vagy bottal sem nyúlnék hozzád nehogy elkapjam töled

ha nem vagy csúnya, eléred az átlag szintet, a szexben megadod amit akarok, és agyilag is normális vagy, akkor nem raklak ki cica;)

a többi dolog összecsiszolódik

bocs, foglalt vagyok

:(

2014. jún. 27. 18:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Nézd, ha alapvetően ilyen rossz szemmel nézed az életed, akkor hiába mondod hogy jó oldaladat mutatod egy kapcsolatban. Az csak felületes lesz és előbb utóbb kibukik ez a dolog. Lehet azért tűntek el a pasik.

Mondanám, hogy meghívlak egy fagyira, hogy jobb kedved legyen, de gondolom úgyse jönnél el:)

2014. jún. 27. 18:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezért nem hiszem el soha, amit az emberek mondanak. "Azt mondják"...
2014. jún. 27. 18:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok felszínes, mert amikor van egy kapcsolatom még a közérzetem is sokkal jobb.
2014. jún. 27. 18:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Én korodbeli srác vagyok és akármilyen hihetetlen sosem volt még barátnőm, pedig rengeteg lánynál próbálkoztam már. Az ok annyi, hogy a lányok szerint ronda vagyok szerintük. De persze olyanokat nem egy lánytól kaptam már, hogy 10/10-es személyiség vagyok, meg bírják a humorom is sokan. Mégis ennyit ér az egész, mert nektek csak a külső számít, ha egyszer észrevennétek a kevésbé helyes fiúkat és nem csak a tökélets hapsikra másznátok mind tömegesen sokkal kevesebb magányos ember lenne. Igan, ha így haladsz, egyedül fogsz megvénülni.
2014. jún. 27. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!