Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy viselkedtek azzal a lánnyal, akibe szerelmesek vagytok, de a lány párkapcsolatban él?
Köszönöm a választ!
Ismerjük egymást, nem vagyunk egymás számára idegenek. Barátomnak nem nevezném, de beszélőviszonyban vagyunk egymással, értsd: ha valahol találkozunk, megállunk és beszélgetünk pár mondatnyit. Van pár apró jel, ami kérdéseket vet fel bennem, de nem tudom, én látok-e bele valamit, ami nincs is benne, vagy ott az a bizonyos "valami", csak elfojtja.
Bocsánat, hogy ezt mondom, de ha ennyire gondolkodni kell a jelek értlemezésén, akkor azok nem is jelek. Jártam már így, bár félig jó vége lett. Tényleg jó barátok lettünk, miután tisztázódott a viszonyunk.
Sőt többet találkozunk mióta kiderültek a dolgok, mert így könnyebben hívom el dumálni, hiszen nincs tétje a dolognak, csak beszélgetünk egy jót, mert emberileg nagyon bírom a csajt.
a lány volt az, aki többet akart volna?
És ő vajon hogy éli meg, hogy csak havernak kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!