Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet? Ti mire gondolnátok a helyemben?

Gondolkozz picit......ha csak arról lenne szó, hogy "csak" barátok maradtak, akkor nem a hátad mögött meg éjszaka sms-eznének.......gondolkodj.
Valahogy tereld rá a szót, de ne feltűnően, és próbáld meg kideríteni, hogy milyen gyakori kapcsolatban állnak. A válasza okot fog adni rá, hogy tovább fűzd a beszélgetést....

Az a megalazo rad nezve hogy beleneztel a telefonjaba, nem az hogy elmondod neki...
Vard ki a veget, mast nem tehetsz. Elobb-utobb elhatarozasra jut.

ez a "nagyon fontos vagy nekem", a napi 4-5, sőt éjszakai hívások azért túlmutatnak a barátságon szerintem.
Azt miért ne kérdezhetnéd meg, ki hívta, miért nyomta ki, vagy amikor úgy teszel, mintha aludnál, és amikor elkezd sms-t írni, váratlanul felébredsz...

Szia!
Szerintem is több van itt, mint barátság... Próbálj puhatolózni, és ha tagad, egyből rákérdezni.

Csak hogy legyen egy kicsit eltérő vélemény is:
Lehet, hogy barátok maradtak, (erről önmagában még nem kell beszámolnia) és a csajnak valami komoly problémája van: betegség a családban, ő beteg, lelki problémái vannak, stb. A srác nem érez semmit, de nem akarja, hogy féltékeny legyél, és ezért nem mondja, hogy ápolgatja az exe lelkét.
Persze simán lehet, hogy megszívtad, és az exét szereti, de nem árt, ha nem csak negatív dolgokat olvasol itt.
Amúgy meg szerintem az óvatos puhatolózás nem menne. Ha nem hülye, akkor rájön, hogy miért kérdezgetsz az exéről, akármilyen női praktikával is próbálkozol. Szerintem korrektebb lenne elmondani, hogy láttad, és rákérdezni. Viszont akkor azzal kezdd, hogy te nem akarsz a legrosszabb dologra gondolni, csak szeretnéd tudni, hogy mi ez, mert nem jó érzés, hogy titkolózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!