Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarom leckéztetni a féltékeny páromat. Szavakkal bánt, sokszor gyötör a féltékenykedéseivel és már kikészit. Nagyon szeretem, de ez igy nem mehet tovább, jól pö**ön kéne már vágni. Van ötletetek?
Ha fontos neked kérd meg hogy beszélgessetek el erről komolyabban. Egy pillanatig se hagyd hogy kihozzon a sodrodból az indulataival, csak maradj higgadt és terítsd elé a tényeket hogy ha továbbra is így viselkedik el fog téged veszíteni mert neked a párkapcsolat kérdése bizalmi kérdésen alapszik. Ezzel csak ront a helyzeten hogy aprólékosan számon kér és ez már a rögeszméjévé válik.
Ha úgy látod hogy ezt nem fogta fel akkor szakíts vele mindenképpen, ez nem egészséges.
Pff...szakíts vele,ez már beteges,nem fogod tudni megbeszélni vele! Illetve 1 db elbeszélgetést még gondolom megér a dolog,de ebbe ne nyugodj bele,mert ki fog csinálni idegileg.
Engem ezzel a világból ki lehet kergetni,ha valami pasim rámszól,hogy erős a sminkem,vagy kihívó a ruhám és zavarja,hogy néznek. Főleg,hogy a legerősebb sminkem az,amikor szempillaspirált meg kis pirosítót használok,húha. A ruháim meg pláne nem kihívóak.
Nyersen kérdem: meddig szívatod még magad ilyen emberrel?
A féltékenység nem lehet része egy jó párkapcsolatnak? Mit vársz tőle a jövőben? Szerinted fog változni? Mármint a jó irányba. Mert a helyzet biztosan romlani fog, ha nem történik semmi ezügyben.
Igen, és minden happy lesz kb 3 hétig. Én is ugyanígy voltam. Majd ismét beleszeretsz, majd folytathassa a féltékenységi kirohanásait meg egyebeit, idővel talán már egy barátod sem lesz, mert a jelenléte nélkül nem mehetsz sehová...
Hidd el, idővel fokozódik és nem javul. Sosem javul. Másfél év alatt többször próbáltam beszélni vele. Két módon reagált: bocsánatot kért, rendes volt velem azután kb 3-4 hétig, vagy szemembe vágta, hogy nem szeretem, s biztos megcsaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!