Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elérni hogy egy lány szerelmes legyen?
Bók, udvarlás, pimaszság, néha egy kicsit durvának lenni Vele. Ilyesmi.
2010. jan. 4. 23:14
Először is, ha az én szerelmemet úgy akarná valaki elnyerni, hogy durva velem, úgy vágnám szájba, hogy csak nézne.
Szerintem a szerelmet nem lehet mesterségesen előidézni, vagy megtörténik vagy nem. Én is voltam olyanba szerelmes, akibe nem akartam, mert az eszemmel tiltakoztam, de az endorfinok mást diktáltak.
2010. jan. 4. 23:24
Durvaság alatt egy icipici erőszakosságra gondolok, úgy értve, picit erőltetni néhány dolgot.
2010. jan. 4. 23:26
Én elég öntudatos vagyok, egy ici-pici erőszakosság első jelére behúzott farokkal távozhat.
2010. jan. 4. 23:33
Jah,ne halgass a csajokra.Nme tudják,h mit akarnak,ilyen az agyuk és kész.Kicsit durvának kell lenni néha,h lássák rajtad,h nem vagy papucs,mert különben már nem is vonzódnának irántad.:D
2010. jan. 4. 23:33
Pontosan tudom, mit akarok. Az én apám is durva, erőszakos volt, úgyhogy megtanultam kiszúrni és messziről elkerülni az ilyen alakokat. Azért, mert egy pasi nem durva, még nem jelenti azt, hogy papucs. Nem csak végletek vannak. Van, aki szimplán normális.
És egy férfi tudná, hogy nincs két egyforma nő, aki ugyanarra vágyik.
2010. jan. 4. 23:40
A durvaságot sem nem fizikai, sem nem lelki terrorra kell érteni. Csak néhány dolgot erőltetni. Úgy értem: ha egy lány nemet mond valamire, nem kell szentírásnak venni. :D
2010. jan. 4. 23:42
8/15 A kérdező kommentje:
:D
Hát jóh csak nemtudom hogylegyek durvább..... általába énvagyok az akinek elmondja minden baját mert nemröhögöm ki meg megértem ha valami baja van stb.Amugy énsetudom már mitakarnak a csajok tényleg hoznak néha olyan döntéseket amit soha nemfogok megérteni hogy ezt most miért.
Végülis az a lényeg hogy próbáljak vele minéltöbbet lenni jókat hülyülni stb stb aztán majd kiderül?
Nem fog tetszeni amit írok, de ez az idők kezdete óta így van: olyan nincs, hogy elérjük, hogy szerelmes legyen valaki, erre nincsen recept, bevált séma. a szerelem egy irreális érzés, kinézettől, viselkedéstől, anyagi-társadalmi helyzettől függetlenül. nincs olyan tehát, hogy így vagy úgy kell viselkedni, pózolgatni, kinézni, ezt vagy azt csinálni. a szerelem az vagy jön vagy nem, vagy beleesünk valakibe vagy nem. ha nem, akkor nem lehet erőltetni. hidd el tudom miről beszélek. volt már sok pasim, de igazán szerelmes eddig 2x voltam és magam sem tudom, mi fogott meg bennük.
2010. jan. 4. 23:44
10/15 A kérdező kommentje:
De végülis ha minél többet vagyok vele akkor kialakulhat a szerelem nemcsak úgy hogy elsőre rögtön és kész......Legalábbis remélem
Kapcsolódó kérdések: