Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha a fiatalabb pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha a fiatalabb pasik jönnek be?

Figyelt kérdés

26 leszek, és akik tetszeni szoktak, mind kb 20-22 évesek.

Idősebbekhez valahogy nem tudok vonzódni. (Volt, de az más mert tizenévesen jöttünk össze.) Vagy a velem egykorú, de kisfiús arcú pasik jönnek be...

2014. jún. 26. 22:22
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nyugodj meg, nem gáz! Ha nekik nem baj az a pár év, akkor mindegy! Megeshet. Velem is előfordult már, hogy másik korosztály tetszett, csak felfelé nézve. De ha valakinek az idősebbek jönnek be, akkor jó, ha van olyan, akinek a fiatalabbak. :)
2014. jún. 27. 22:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Nyugi, hamarosan kövér disznó lesz. Pont olyan mint Ricky Gervais.

[link]

[link]

2014. jún. 28. 00:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem gáz.

Nekem is a fiatalabb pasik jöttek be mindig is.

A férjem 3 év 5 hónappal fiatalabb:) Én 24 voltam amikor összejöttünk, ő 1,5 hónappal utána töltötte a 21-et:). Még a szüzességét is velem vesztette el:D

28- és majdnem 25 évesek vagyunk.

2014. jún. 28. 02:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem is mindig a fiatalabb pasik jöttek be. De nem úgy, hogy kikötöttem magamnak, hogy nekem az kell, csak egyszerűen amikor megtetszett valaki egy bulin, suliban vagy máshol és elkezdtünk beszélgetni, akkor derült ki hogy fiatalabb. Én nem gondoltam róluk, mert nem vagyok jó a kor megállapításában, de valahogy így jött ki.

A férjem is fiatalabb nálam egy évvel. Amikor megismerkedtünk (akkor még nem jöttünk össze, csak randizgattunk néhányszor, évekkel később kerestük föl egymást újra) akkor ő volt 16 éves, én meg 17.

28n

2015. márc. 29. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!