Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire féltékeny a barátnőm?
Én vagyok az első komoly kapcsolata, 2-3 hónapja vagyunk együtt. Lementem a terembe a haverokkal, de nem értem haza időben, mert még beültünk egy kocsmába, és a haja égnek áll ha későn mászkálok a városban. Azt hittem annyira megsértődik és hisztizik hogy szakít velem, mert azt hitte h megcsalom... Pedig szeretem őt és nem történt semmi, csak a haverjaimmal voltam, jó volt végre egy kicsit kimozdulni. Nem akarok veszekedni vele, mert az csak ront a helyzeten, meg szeretném értetni vele, hogy attól, mert éjszaka hazavittem egy lány barátomat, meg több órára "eltűntem" kondi címszó alatt, még nem kötelező megcsalnom és sose jutna eszembe hogy ilyet tegyek.
Közben szöget ütött a fejemben egy másik kérdés: ha ő ennyire féltékeny, és félt engem, fél attól hogy elveszíthet, akkor az ő fejében meg sem fordul hogy megcsaljon? Vagy ezt a "kitételt" csak rám szabta ki?
L17 F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!