Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nem túlzás ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem túlzás ha egy nő ennyire ápolja magát a férfiak számára?

Figyelt kérdés
Mindig kozmetikushoz jár kiszedetni a szemöldökét, szemöldöktetoválást csináltat a szemöldökére, szoláriumba jár, műkörmöt rakattat fel magának, műszempillát tetet fel magának, ruházkodására vagyonokat költ.
2014. jún. 26. 13:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ez nem az a kategória, hogy "ápolja magát".
2014. jún. 26. 13:44
 12/22 anonim ***** válasza:
93%

" én inkább a hófehér bőrtől hányok mint a szolis testtől."

Mert egy paraszt vagy. :)

2014. jún. 26. 13:44
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

a paraszt védelmében, szerintem is gusztustalanok a fehér bőrű hókák.:)

27N (nem járok szoliba, vagyis csak télen, de azért létezik uszoda/strand is a világon, hogy lebarnuljanak...)

2014. jún. 26. 13:47
 14/22 anonim ***** válasza:
22%

Nem járok kozmetikushoz, de órákat töltök a fürdőben, mert magam törődök a bőrömmel. Magamnak szedem a szemöldököm, nekem csak a hátamon van tetoválás, szolizok, és konditerembe járok, mellette rúdtáncolok is, mert egészségesen akarok élni, fitt szeretnék lenni és jó alakot szeretnék, műkörmöm is van, de rövid, a kontaktlencse miatt, műszempillán gondolkodtam, de még csak tervben van. annyi ruhám van, amennyire szükségem van. kb 2 polcnyi, 15-25 flakon/üveg/tégely bőr/haj ápolóm van otthon. törődök magammal, és igényes vagyok a külsőmre.

17L

2014. jún. 26. 13:48
 15/22 anonim ***** válasza:
61%

Nekem elég fehér bőröm van, és eddig senki sem panaszkodott, sőt, kifejezetten dicsérni szokták.

Volt időszak, amikor jártam szoliba, de nem tetszettem annyira magamnak úgy, ezért abbahagytam.

Akinél kb. alap a lebarnult bőr, és komolyan szebbnek tart egy sárgára szétszolizottat, mint egy természetes fehéret, az egyszerűen paraszt, nincs mit szépíteni ezen. :)

2014. jún. 26. 13:51
 16/22 A kérdező kommentje:
Miért gusztustalanok a fehér bőrűek? Olyanokról még nem hallottatok akiket a nap nem barnít le? Legalább egy fehér bőrűnek kevesebb esélye van elkapni a bőrrákot.
2014. jún. 26. 13:52
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
A bőrrákot is , meg egy férfit is.
2014. jún. 26. 14:04
 18/22 anonim ***** válasza:
Ez amiket leírtál már túl sok.. Az ilyen után fordulnak meg az emberek az utcán, de nem ilyen párt választanak.. Ez már túl sok, nem az "ápolja magát" kategória..
2014. jún. 26. 14:35
 19/22 anonim ***** válasza:

" A bőrrákot is , meg egy férfit is."

Mondtam, hogy fehér bőröm van, és SOHA nem volt belőle semmiféle hátrányom. :D Sem a férfiaknál, sem más téren.

2014. jún. 26. 14:36
 20/22 anonim ***** válasza:
az a "férfi" akinek a bőröm színe miatt nem kellek, mert inkább valami pirított ri.bancra vágyik egy szép hófehér helyett, az az én szememben szart sem ér. :D de eddig még soha nem mondta azt senki, hogy gusztustalan vagyok a fehérségem miatt, sőt. csak nőktől meg egybites agyú, maximum hímnek nevezhető nyomorultaktól hallottam olyat, hogy aki nem barna az undorító. azoknak a véleményét meg leszarom.
2014. jún. 26. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!