Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi túlzás nektek már?
másfél hónapja járunk elejétől fogva jó vele de most egy hete szinte megveszek érte. Ha itt alszik és nekem hamarabb kell kelnem nézem még ahogy alszik, állandóan bújnék hozzá, vagy csak nézem ahogy ténykedik a dolgaival, pakolgat, és azt érzem h megőrülök érte...
ő viszont kevésbé rajongó típus és nem szeretném ezzel elijeszteni. Pasik nektek mi túlzás már, mi az ami még jól esik és mi az ami megrémiszt h ennyire rajong értetek valaki, vagy épp elveszi az érdeklődéseteket?
21L
Szia!
Én nő vagyok s ugyan ez az érzés van bennem immár 2 év után is :)) majdhogynem megveszek érte majd megfolytzom úgy ölölem át a párom:) de olyan jó érzés és Ő csak mosolyog rajta valamikor már mondja hogy jol van naaa :) meg mikor puszit adok neki már huzza az arcát arréb :)
Én is így vagyok, lányként. 3,5 év után.
Nekem inkább az a bajom, hogy ő nem fejezi ki annyira, hogy szeret, mint én. Tudom, hogy szeret, sokszor mondja, de úgy látszik nem egy romantikus típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!