Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyanokat kérdeznék, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyanokat kérdeznék, akiknek 6-8éves párkapcsolatuk volt, majd "rájöttek", hogy még se akarnak akkori párjukkal lenni. Nincs szó megcsalásról. Hogyan vettétek rá magatokat, hogy kimondjátok a végszót?

Figyelt kérdés
A megbeszélés nem segít, nem változtat a másik fél... De sok a közös emlék... és együtt nőttünk fel. (15évesen jöttünk össze és elsők voltunk egymásnak)
2014. jún. 26. 01:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én nagyon könnyen!!!! úgy éreztem mintha újra levegőt kapnék!
2014. jún. 26. 11:54
 12/13 anonim ***** válasza:
8 év baromi hosszú idő. Az elválás fájdalmas, de ha menni kell, menni kell. Én ilyenkor kirúgatom magam. Ha neked ez egyszerűbbnek tűnik, akkor csald meg és bukj le.
2014. júl. 3. 11:35
 13/13 A kérdező kommentje:
A gerinc jó dolog... nem fogom megcsalni.
2014. júl. 3. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!