Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit történt? Akarhat még valamit?
Eddig a srác, szíívesen beszélt a szeről, és mindíg ha szóbakerült akkor örömmel mondtam hogy velem szívesen...nem rég meg azt mondta hogy a többi ideálját elfelejtette már csak né kellek neki...Nem volt szerelmes, csak a szexről esett szó köztünk...
De kicsit jelét adta hogy talán jobban szeret, kicsit máshogy beszél velem...
Volt egy elejtett megjegyzése, hogy van ki leszopja...ezt gúnyolódásra mondta, lehet hogy csak blöffölt de nem hagy nyugodni, mivel azóta már velem se olyan lelkes...
persze én si mondtam neki hogy néha túl sok a perverzióból...lehet hogy emiatt vett egy ilyen fordulatot...
De eszembejutott az is hogy talán megszeretett, és már nem akar ezzel elriasztani...
Barátnője biztos nincs, de nem hagy nyugodni hogy talán talált magának egy állandó szexpartnert....
Nehéz eldönteni, mivel a hirtelen változása elött sokminden történt...ugye hogy rászóltam, volt ez a megjegyzése is, és kicsit kedvesebb is lett...nem tudom hogy melyik lehet az, ti mit gondoltok? és hogy tudhatnám meg?
Természetesen sok más dologról is szoktunk beszélni :)
És egyidősek vagyunk, mármint pár hónappal idősebb...
Már ne haragudj, de ebben mi a perverzió?
Olyanról nem hallottál, hogy izgató esetleg egy sex-kapcsolat de különösebb barátság nélkül, csak mert mindkét felet baromi jól kielégíti? Akkor nagyon sajnállak. Én voltam már olyan kollegámmal a raktárban, akivel egyébként egy k szót nem beszéltem még soha, de valahogy vonzottuk egymést és be is jött, mert olyat nagyon ritkán szexel az ember sztem mint akkor ott vele.
te lefeküdtél vele? én ezt olvastam ki...ha igen akkor téged kihasználtak. csak arra kellettél. dehát te kerested magadnak. ne várj csodákat és ne ringasd magad illuziókba. saját magadba rúgtál bele, magadnak kerested.
ha félreértettelek, akkor is hagyd a fenébe. ne légy másodhegedűs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!