Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ne csodálkozzak ha már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne csodálkozzak ha már nem vesz komolyan?

Figyelt kérdés
10 hónapja vagyunk együtt de kb fél évig ki se mondtam neki hogy szeretlek, és utána se mondtam magamtól csak ha ő mondta, egyszer se írtam még rá mindig elvártam hogy ő keressen. Volt hogy ittam mielőtt átmentem hozzá csak mert úgy éreztem hogy nem törődik velem és legalább jól érezzem magam.. sokat idegesítettem direkt olyanokkal hogy mi csak barátok vagyunk meg jó haver vagy, de csak a reakcióira voltam kíváncsi, kamuztam hogy bulizok közben ez sem volt igaz, csak meg akartam figyelni mit mond.. de sose tudta hogy ezek nem voltak igazak.. sokat beszéltem neki srácokról..megbántam mindent de gondolom ezek miatt nem vesz már komolyan és kezdett el hazudozni meg másképp áll hozzám
2014. jún. 25. 17:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ezt elbasztad...én se vennélek komolyan ezek után.
2014. jún. 25. 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Csodálkozol? Én a helyében ki is dobtalak volna.
2014. jún. 25. 17:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem megérdemli, nem tudom hány éves vagy, de hogy az értelmi és érettségi szinted vetekszik egy 12 évesével, az biztos. Előbb nőj fel, mielőtt járnál valakivel, mert ez így rettenetesen ciki.
2014. jún. 25. 17:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Jézus Krisztus!

Ilyen buta nő nem is létezik bakker..

2014. jún. 25. 17:54
 5/9 A kérdező kommentje:
az elején nem álltam komolyan hozzá azért voltam ilyen, de később megszerettem bár tudom hogy akkor sem kellett volna így viselkednem..
2014. jún. 25. 18:04
 6/9 Rékcsi ***** válasza:

Nem már! Én is szoktam húzni a barátom agyát, de tudja, h csak poén és mindig meg is mondom neki, h csak viccelek vele. Miért bántod a barátodat? Ha ennyit jelent neked szegény srác és nem azért csinálod, h együtt nevessetek, akkor hagyd ezt az egész kapcsolatot, mert csak ártasz szegénynek....

17/L

2014. jún. 25. 18:08
 7/9 Rékcsi ***** válasza:
Ne már*
2014. jún. 25. 18:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Szeretem nagyon, csak húztam az agyát nem tudom miért.. szerettem volna leszűri dolgokat csak eléggé túlzásba estem és fordult a kocka
2014. jún. 25. 18:11
 9/9 anonim válasza:
Önts tiszta vizet abba a pohárba, kommunikáljatok :D
2014. jún. 25. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!