Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nem járnék soha olyan fiúval, akinek előttem 3-nál több partnere volt?
#43:
Ismét jelentkezett egy szövegértelmezéssel küszködő kolléga, köszönjük Emese!
Hol írtam, hogy mindegy? Megválogatom a partnereim, méghozzá alaposan (az említett csak egy szempont) és ez pont azt jelenti, hogy nem mindegy, hogy "ki lóg a farkamon" ... Mintha éppen az ellenkezőjét értetted volna annak, mint amit írtam ... Ezt nem kezelik valahol? :-)
Nem tudom, kezelik-e, mindenesetre furcsállom, hogy ez ennyire fontos szempont... Nekem a párom jóval tapasztaltabb, mint én, de pár hónap alatt oda jutottunk, hogy jobb vagyok, mint bármelyik volt partnere.... Dobott volna el inkább, megakadályozván az esélyét egy 5 éves, perspektivikus, boldog kapcsolatnak?
Igen furcsa...
Én számk alapján nem ribizek illetve hímringyóznék le senkit. Az csak egy szám. Semmi más. A viselkedés ami fontos.
Én speciel nem is kezdenék olyan férfival, aki nem élte ki magát. 20-30 között már egész jó. Ha kimarad neki ez a kiélős korszak, sokkal nagyobb eséllyel akar majd a házasság alatt kalandozni. Szerintem jobb, ha fiatalon kiengedi a gőzt, megtapasztalja, hogy milyen ez az életforma, majd saját akaratából akarjon megállapodni. De ettől még nem lesz sem undorító, sem hímringyó. Ahogy én sem vagyok ribi, 23 partner után sem. Ez viselkedés függvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!