Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nem járnék soha olyan fiúval, akinek előttem 3-nál több partnere volt?
Szerintem meg változatlanul olyan szabályt hoztál ami simán kizárhatja az életed párját csak azért, mert pár évvel ezelőtt épp olyan életszakaszában volt.
A nagy ő-t elszalasztani könnyebb mint megtalálni :)
Gondolom 20-35 közti pasikkal ismerkedsz.
Egy ilyen pasinak siman lehetett mar 3-5 hosszú,évekig nyúló parkapcsolata természetesen szexxel.
Több mint 3 partner pedig kalandjai se voltak.
Ez neked értéktelen?
Költőnő, mindenben egyet értek veled, igazad van.
Ha nem mondja el, hazudik. Akkor meg végképp nem kellene.
Nekem meg soha nem kellene tapasztalatlan nő ... 25 évesen kettő ... Jézusom!
A - visszajelzések alapján :-P - van egy talán nem rossz szexuális kultúrám és tudok nyújtani egy nőnek ezen a téren. Viszont ez úgy működik egészségesen, ha vissza is kapok ... Azaz a partneremnek is kell, hogy legyen tapasztalata, amit igen is egyrészt a mennyiség is pozitív irányba befolyásol.
Egyébként tipikusan az a nő leszel, aki 15 év múlva, amikor kezd a hormonrendszere megborulni, majd elkezd pánikolni, hogy mi mindent szeretne megélni :-P Na majd akkor fogsz kapkodni a fa.z után :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!