Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan bizonyítsam be hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bizonyítsam be hogy bízom benne?

Figyelt kérdés
Már többször volt ilyen hogy ha másik lánnyal beszélgetett csak barátilag a barátom akkor ily ilyeneket kérdeztem tőle, hogy tetszik-e neki az a lány stb.. és ez mindig nagyon rosszul esett neki. Meg hogy most ballag másik suliba és ki is mondtam neki hogy attól félek hogy ott talál másik lányt magának.. Pedig nagyon nagyon szeret engem, ezt sok dologgal is bizonyítja. És most már rájöttem hogy bíznom kell benne, de ennyi után így nem hisz nekem hogy más lesz. Mivel bizonyítsam be hogy megváltoztam, vagyis bízom benne?
2014. jún. 25. 09:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Fogd már fel, hogy nem kell elhinnie! Majd látni fogja, ha nem telefonálsz neki minden másodpercben, és nem kapsz hisztirohamot naponta, mert hallasz mellette egy női nevetést. A távol töltött idő alatt tudod legjobban bebizonyítani neki, hogy bízol benne. Nehogy úgy engedd el, hogy bízom benned, és tudom, hogy nem fogsz megcsalni, mert az pont az ellenkezőjét jelenti. Mikor nem lesztek együtt, akkor legyél normális. Ennyi. Addig felesleges bármit is csinálni. Legyél önmagad (az új önmagad, ha tényleg létezik) és kész.
2014. jún. 25. 11:06
 12/13 Költőnő? ***** válasza:
írtam vala, h előre sehogy. Korábban már elvitted mínusz tartományba szavakkal. Most tettekkel hozd fel szépen lassan.
2014. jún. 25. 11:11
 13/13 anonim ***** válasza:

"Jobban szeretem őt az életemnél mindennél.. soha nem kellene más!" És elvileg ő is így érez irántad. Képzeld magad a helyébe: neked hogy esne, ha a párod folyton meggyanúsítana, hogy megcsalod, elhagyod? Meg ha a leckét sem tudnád megkérdezni a padtársadtól, mert rögtön azon lovagolna, hogy biztos tetszik neked?

Nem arról van szó, hogy mit csinálj, vagy mit mondj, hanem, hogy mit NE csinálj. Ezt a hisztit fejezd be, lehetőleg minél gyorsabban! Egyedül akkor fogja elhinni, hogy bízol benne, ha leszállsz erről a témáról, nem feltételezed, hogy minden szembe jövő nőt meg akar húzni és nem ellenőrizgeted folyton. Az egy hónapos nyári munka pont jó lehetőség erre.

Szvsz Hármaskának igaza van: te sem bízol saját magadban. Mármint nem abban az értelemben, hogy nem csábulnál el, hanem, hogy van egy kis önértékelési problémád, pl. úgy érzed nem vagy elég jó, ahhoz, hogy egy ilyen pasit megtarts" vagy valami.

2014. jún. 26. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!