Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek vagy sem?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó haverom aztán annak a nője már elég régóta,kb. nyár óta célozgat arra h mi lenne ha...

Aztán voltak kisebb-nagyobb szünetei,de elég kitartó, meg egyre rámenősebb,én meg ugye nem vagyok rá hajlandó, h lefeküdjek vele,mert csak haverom meg minden,de az is igaz h párszor már majdnem elcsábultam, mert nagyon jó nő.

Aztán most megkeresett a haverom, h a barátnője szeretné két pasival és mi lenne ha én lennék a 3dik:S

Aztán most gondolkodóba estem, mert ugye nem én vetettem fel az ötletet szal így nem lenne gáz,de az is igaz h a csaj csak azért találta ki, h megkapjon.

2010. jan. 4. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Naná, hogy menj bele!!!!
2010. jan. 4. 16:17
 2/8 anonim ***** válasza:
20%

És arra nem gondoltál h a barátod ezt azért találta ki mert megtudta h a nője rád van kattanva, és féltékeny lett, elcsal valahova és baltával felhasogat és a kutyák elé dob?

Vagy netán a bnőjével mind2en iylen betegek, és majd egy fűrésszel közösen trancsíroznak fel?

Én a helyedben nagyon résen lennék...

2010. jan. 4. 16:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nem kell b.ziskodnond,akkor igen.
 4/8 anonim ***** válasza:
Én belemennék :)
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes helyzet.. Szerintem az édeshármas nem olyan dolog, amit feltétlenül helyeselni kell.. Egy kapcsolat lehet nyitott újdonságokra, de ha két ember igazán szereti egymást, akkor nem bírják elviselni egymás látványát ahogy valaki mással létesít testi kapcsolatot. Persze bizonyos mértékig talán perverzió is lehetne.. A lényeg az, hogy ha szeretnéd kihasználni az alkalmat, tedd meg.. így nem kell titkolt viszonyt folytatni és a lány is megkapja amit akar.. valószínűleg egy telhetetlen "némber", akinek soha semmi nem elég izgalmas. Miután pedig megszerzett magának, talán eldob. Az is kérdés, hogy az említett srác mennyire jó barátod. Ha jóban vagytok és nem mész bele a hármasba, akkor mondd el neki, hogy figyeljen jobban, mert a lány félreérthetetlen dolgokkal próbálkozott Nálad és úgy érzed ezt neki is tudnia kell.

~RB.

2010. jan. 4. 16:20
 6/8 anonim ***** válasza:
NE TÖKŐŐŐŐŐŐLJ!!!! Még szép, hogy menj bele!
2010. jan. 4. 17:00
 7/8 anonim válasza:

ha értemlesm vagy akkor nem mész bele egy ilyen hülyeségbe!!

a csaj csak meg akar kapni arra megy ki a játék h megkaphasson és utánna jól a szemedbe vágja h nekem meg sikerült elcsábítanom téged!!

sztem semmi féle képpen se menj bele!

2010. jan. 4. 17:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Miért ne mennél bele?

Azt írtad, hogy nagyon jó nő és már majdnem elcsábultál, akkor meg mire vársz? Ez egy remek alkalom, a haverod ajánlotta fel, több ilyen nem lesz.

2010. jan. 4. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!