Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jogos, hogy rosszul esik?
Sziasztok!
Párom a nyár folyamán többször is megy nyaralni egyazon társasággal, jelenleg úgy áll, hogy kétszer, egy-egy hétre, de elképzelhető, hogy háromszor. Mindegyik alkalommal máshova mennek, de teljesen ugyanaz a társaság, fiúk-lányok vegyesen.
Na már most bennem elég rossz érzéseket keltett, hogy ő egyáltalán nem gondolt arra, hogy esetleg mehetnék én is, egyáltalán nem hívott, nem ajánlotta fel. Az nem lehet indok, hogy "kanbuli", mert lesz ott több lány is; és a két már lebeszélt alkalom közül az egyiken biztosan lenne hely nekem is, a másikról nem tudom, de valószínűleg ott is elférnék.
Nyilván szeretném vele megbeszélni, hogy mi lehet az oka annak, hogy egyáltalán még csak fel sem merült benne, hogy a barátnőjét is magával vigye nyaralni a barátaival, de először szeretném tudni, jogos-e a kiakadásom. Nem akarok felesleges feszültséget kelteni, ha csak túlreagálom. Ebben kérem a segítségeteket, ezért lenne jó, ha leírnátok a véleményeteket.
Ja és egyébként két és fél éve vagyunk együtt, 20 évesek vagyunk.
Előre is köszönök minden választ!
Köszönöm a válaszaitokat!
Ha legközelebb találkozunk, megbeszélem ezt vele :)
Jaj, igen!
Megkérdeztem őszintén és egyenesen a dolgot, nem volt semmi vita, csak megbeszéltük. Ő úgy gondolta, hogy nem jönnék ki jól a barátaival, ugyanis nagyon más típusúak, mint én. Elméletileg egyszer mondtam neki valamit, amit ő úgy értelmezett, hogy számomra ők ellenszenvesek, és emiatt úgy érezte, nem is lenne kedvem menni. Én ilyesmire abszolút nem is emlékszem, szóval úgy döntöttünk, bizonyára félreértettük egymást, és jót nevettünk a dolgon. Azt ígérte, legközelebb mindenképpen megkérdez, van-e kedvem menni, mert szó sincs arról, hogy szégyellne, vagy nem szeretne magával vinni. Én elhiszem neki, hogy így van, köszönöm még egyszer az összes kedves választ itt tőletek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!