Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozik velem?
7 hónapja dolgozom egy cégnél (gyár). Van egy kollégám akivel elég rövid idő után jóban lettünk. Ez abban nyilvánult meg hogy együtt mentünk fel sokszor ebédelni, együtt mentünk ki szünetekben cigizni. Kb ennyi nincs túl sok lehetőség ott.
Kb 1 hónap után elkezdett félreérthetően célozgatni hogy lehetne e valami köztünk de semmi érzelem mert az neki nem kell de nagyon jó nő vagyok és nagyon vonzódik hozzám.
Egy idő után belementem. Úgy éreztem miért ne, kötetlen viszony, nincs abban semmi a világon. 2szer együtt aludtunk, utána mentünk dolgozni mint ha mi se történt volna, ez a mi titkunk volt (leszámítva hogy a pletyis mamiknak persze szemet szúrtunk és ment némi találgatás de ennyi.)
Aztán egyik műszakról a másikra megváltozott, elnézett mellettem, rám se nézett elkerült hozzám se szólt. Próbáltam megkérdezni hogy mi van miért is van ez de annyival lerázott hogy nincs jó passzban és nincs kedve erről beszélni és otthagyott.
Én pedig ettől kezdve pont ugyanigy tettem, tudomást se vettem róla. Ez ment 2-3 hónapig.
Kb 2 hete újra szóba elegyedtünk. Rákérdeztem hogy miért volt ez nem értem semmi rosszat nem tettem. nem akaszkodtam rá, tartottam magam ahhoz amit akart csak szex és semmi több.
Azt mondta hogy azért volt ez mert kezdte érezni hogy szerelmes lesz belém, egyre többet gondolt rám és megijedt ettől és így könnyebb volt ezen túltennie magát.
És most kb ugyanott folytattuk ahol abbahagytuk, hülyéskedés, poénkodás (szex nem!).
Megbeszéltük viszont hogy találkozunk gyáron kívül is csinálunk valami programot és az utolsó pillanatban visszamondta egy számomra nevetséges indokkal. Illetve inkább hihetetlen indokkal (vidékre kell utaznia a családjához megbetegedés miatt, mindezt úgy hogy 1 órával előtte még fix volt a másnapi találka, utána 1 óra múlva már ezzel jött oda hozzám...)
Én nem értem. Miért olyan bonyolultak a férfiak? Főleg hogy nem vagyunk gyerekek, én 28 Ő 31 éves.
Mitől fél főleg hogy Ő akarta hogy csak szex legyen. Ha meg úgy érzi többet akar miért küzd ellene?
Csak nekem hihetetlen ez a beteg családtagos szöveg?
Nem kellene kapcsolat mert nem ragaszkodok hozzá en se.
Amúgy ne egy lepukkant gyárat képzelje el hanem az ország egyik legkomolyabb autógyárat ahol korrekt feltételek vannak, viszonylag normális fizetés stb.
Csak a gyári munkás jelző miatt írtam ezt le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!