Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet velem? Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem? Mit tegyek? Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy haverja akivel kölcsönösen utáljuk egymást. Ha találkozunk látom a szemében, hogy lenéz engem, gyűlöl és hogy szíve szerint eltávolítana a párom mellől (a párom exét tartja ideálisnak még mindig a páromnak). Én meg őt távolítanám el az élők sorából...

Már milliószor megkértem a páromat hogy ne találkozzanak, mert ez engem zavar, hogy ő vele van, és ha találkoznak, egyszerűen nem tudom mi történik velem, "agybajt" kapok, és olyan dühroham jön rám, hogy csapkodok, hisztizek stb. Mi lehet velem? Mit csináljak?

2010. jan. 4. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Meséld el a párodnak mi a szitu. Ha nem változik semmi kérdezd meg az illetőt mi a baja veled. Lehet, hogy csak hallott valakitől valamit. Tisztázzátok.

Az van hogy nem az történik amit szeretnél ezért hisztizel. Még nem tört meg az élet. Majd belátod, hogy ember tervez...Nem körülöttünk forog a világ.

2010. jan. 4. 15:33
 2/4 anonim válasza:
szerintem ezt csak te tudod magadban megoldani. Ugy vettem ki a szavaidbol hogy az illeto szoban nem bant, csak ugymond te latod ezt a gyuloletet a szemeben. Probalj meg tobb idot tolteni vele!!!! komolyan!!! megismer, es meglatja, hogy nincs veled baj, es te is megismered es hatha o is eszreveszi hogy mindkettotoknek vissza kene huzni a vitaban. Semmikepp se kerd a baratodat, hogy ne talalkozzon vele, nincs jogod meghatarozni a barati koret! Esetleg szolj a baratodnak, ha nem oldodik meg a helyzet, hogy nem szeretnel te talalkozni a fiuval, s igy probalja meg ugy intezni, hogy egyszerre ne talizzon mindkettotokkel. amugy nekem bevallt hogy ossze voltam zarva a pasim exevel es megbekeltem a helyzettel! Sok sikert!;)
2010. jan. 4. 15:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam nyitni még kezdetkor az illető felé, de egy szia után már szóba se állt velem, hiába próbáltam vele kommunikálni. Aztán mikor kiment a párom mosdóba annyit mondott, hogy mi nem illünk össze, lépjek le, mert az ex sokkal jobb nő nálam, érettebb, szebb, értelmesebb stb... Akkor fogtam magam felöltöztem és otthagytam. azóta nem mondott ilyent, de látom hogy megvet, utál engem, és én is őt
2010. jan. 4. 15:43
 4/4 anonim válasza:

Az elozo vagyok:

A parod tud errol a kis maganakciojarol? talan megharagudna ra, mert mar neki sem kell az excsaj es ugy erzi majd ha megtudja h a srac ra akarja eroltetni az exet. Jo lenne ha tudna. Panaszold el neki, de ugy olyan fajdalmas stilusban. egyszer, mikor kettesben vagytok. Nem jo ha hisztizel, vegy erot magadon, es csak szepen.

2010. jan. 4. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!