Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem? Mit tegyek? Mit javasoltok?
Páromnak van egy haverja akivel kölcsönösen utáljuk egymást. Ha találkozunk látom a szemében, hogy lenéz engem, gyűlöl és hogy szíve szerint eltávolítana a párom mellől (a párom exét tartja ideálisnak még mindig a páromnak). Én meg őt távolítanám el az élők sorából...
Már milliószor megkértem a páromat hogy ne találkozzanak, mert ez engem zavar, hogy ő vele van, és ha találkoznak, egyszerűen nem tudom mi történik velem, "agybajt" kapok, és olyan dühroham jön rám, hogy csapkodok, hisztizek stb. Mi lehet velem? Mit csináljak?
Meséld el a párodnak mi a szitu. Ha nem változik semmi kérdezd meg az illetőt mi a baja veled. Lehet, hogy csak hallott valakitől valamit. Tisztázzátok.
Az van hogy nem az történik amit szeretnél ezért hisztizel. Még nem tört meg az élet. Majd belátod, hogy ember tervez...Nem körülöttünk forog a világ.
Az elozo vagyok:
A parod tud errol a kis maganakciojarol? talan megharagudna ra, mert mar neki sem kell az excsaj es ugy erzi majd ha megtudja h a srac ra akarja eroltetni az exet. Jo lenne ha tudna. Panaszold el neki, de ugy olyan fajdalmas stilusban. egyszer, mikor kettesben vagytok. Nem jo ha hisztizel, vegy erot magadon, es csak szepen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!