Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szakított velem, nem tudom mit gondoljak. Mit javasoltok?
Ha szeretitek egymást, akkor meg kell próbálni rendbehozni a dolgot. Korán kezdtétek ugyan a szexet, főleg a lány, de ha már így esett, jobb lenne, ha együtt maradnátok kapcsolatban, mint hogy ennyi idősen össze-vissza kefélnétek...
Az, hogy nem használod ki és nem szégyeníted meg mások előtt, nem érdemel külön jutalmat, mert egy intelligens férfitól ALAP. Érted, ha mások hülyék, önmagában nem érdem, hogy te nem vagy hülye, hanem ennek kéne alapvetőnek lennie mindenki számára.
Természetes, hogy elkezdi felfedezni a bulizás örömeit, jobb lenne, ha inkább vele tartanál, mint hogy veszekedsz vele. Legalább akkro tudnál rá vigyázni - csak ne az legyen, hoyg elmégy és pofákat vágsz, mert akko rmeg abból lesz konfliktus. Milyen társaság ez, miért mondod, hogy "rossz társaság"?
torodj bele,hogy vege.lesz meg 100000000 csajod,eleg normalisnak tunsz a korodhoz kepest.Majd megbanja.
En is igy jartam....A volt csajomnak nem voltam eleg"meno"
....O meg mindig a szuleivel lakik(31 eves),en boldog hazassagba elek:)
ki jart jobban???
Egy 14 éves szerintem a felsorolt dolgokhoz is fiatal... Pedig én aztán nem vagyok egy otthonülő típus, de azért nem 14 évesen kezdtem... Az kellene, hogy jártok, és társaságba is jártok (nem félévente), de egy normálisba. Hogy azért ki legyenek elégítve a lány társasági igényei is, csak lehetőleg ne a legrosszabb helyen.
De lehet, tudomásul kell venned, hogy nem egy típus vagytok... Ez is egy hátránya a 14 évesen kezdett "komoly kapcsolatnak" - azért 14 évesen még szeszélyes az ember, könnyen változik.
A csaj mutatja a követendő példát: keress mást. Ha a cukiban elsőre vaníliát nyalsz, akkor se biztos, hogy a többi esetleg nem finomabb, ennyi idősen kár egyvalakit életed értelmének választani.
Igen, ezen jót fogsz röhögni pár év múlva... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!