Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit szeretne tolem?
Figyelt kérdés
A lanyt egyszer megcsokoltam, es akkor eltaszitott magatol es kaptam 2 pofont, biztosra tudom h nincs senkije, es azota ha talalkozunk, se szo se beszed, lenyom egy pofont sztem csak azt akarja, hogy hirtelen megcsokoljam meg1szer mert mikor eloszor csokoltam, akkor visszacsokolt, tanacsok?2010. jan. 4. 14:49
1/8 anonim válasza:
Tanulj meg írni, és tedd fel újra a kérdést úgy, hogy lehessen értelmezni! Ez az én tanácsom.
2/8 anonim válasza:
szerintem tud írni, csak nincs ékezet a gépén :D sztem ő sem tudja, hogy mit akar, kérdezd meg tőle, ő adja meg a legpontosabb választ :)
3/8 anonim válasza:
nincs neken számtech vagy informatika órád? vagy csak szimplán hülye vagy nyelvtanból?
4/8 A kérdező kommentje:
kepzeld nincs ,,neken'' ahogy te mondod pocs kosz a valaszt a 2 esnek
2010. jan. 4. 15:25
5/8 anonim válasza:
Lehet h csak a meglepődéstől csókolt vissza igazából nemtudom, lehet h arravár, hogy hívd el vhova randizni v vmi ilyesmi:d
6/8 A kérdező kommentje:
Kosz a tanacsot lehet hogy megfogadom
2010. jan. 4. 16:05
7/8 anonim válasza:
ne csókold meg soha többet! inkább szopassad le!
8/8 A kérdező kommentje:
Az egy kicsit durva lenne XD
2010. jan. 4. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!