Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van esélyem nála?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem nála? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
15 éves lány vok és a szomszédunk egy 30 éves srác. naagyon bele vok esve. van nála esélyem?? :S
2010. jan. 4. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Gonosz leszek, de ekkora korkülömbséggel nincs!

Kivéve ha 1 pedofil állat

2010. jan. 4. 14:21
 2/4 anonim válasza:
szia én 16/L vok, és ugyanaz van velem mint veled, csak ő 36 éves... szerintem nem gáz, bár lehet hogy egyeseket zavar a korkülönbség, szerintem egy 15 éves lány, aki fejlett, testileg és lelkileg, simán megtetszhet egy 30 évesnek.
2010. jan. 4. 18:42
 3/4 A kérdező kommentje:
én is így vagyok vele. :D és köszii a válaszokat
2010. jan. 4. 19:40
 4/4 anonim válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem te is tudod, hogy maximum egy kis romantikát kaphatsz tőle, kapcsolatot nem...

Keress egy korod beli srácot, akitől sokkal többet várhatsz, mint egy érettebb férfitól.

2010. jan. 6. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!