Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti is úgy gondoljátok hogy egy igaz barát fontosabb mint egy barátnő?
Nekem van egy igaz barátom.
Hogy is mondjam...
Nekem olyan barátom ez a személy, akivel már testvérként is tekintünk egymásra, csak a vérünk nem ugyan az. Nekem ő is a családom, a családomhoz tartozik. Ő a családom, ahogy fordítva is. Olyanok vagyunk, akik az életüket adnák egymásért. Akik mindig minden időkben ott vannak egymás mellett. S mivel a családom, a testvérem, kiben a legjobb barátot találtam meg, ezért fontosabb mindennél számomra.
Beleesett egy kapcsolatba, s úgy néz ki zátonyra fut köztük minden, s tudod mit mondott nekem? Amikor én mondtam, hogy bárcsak tudnék segíteni valahogy? Azt mondta ebben sehogy sem tudnék. Tudod van amit egy igaz barát sem tud megadni a másiknak. Egy érzést. A szerelmet.
Viszont a barátnő sosem lesz fontosabb. Az igaz barátság egy szent és sérthetetlen kötelék, nem állhat közéjük senki és semmi. Mindkettő fontos az ember életében, S szép, csodálatos, de a barátság más köteléken alapul. Sokkal erőssebb, a legerősebb kötelék a világon. Nekem/nekünk ez fontosabb.
(elöző)
Viszont az ember legtöbbször egy barátnőben leli a boldogságot. Azért, mert erre vágyunk. Az igazi boldogságra. Amitől érzi az ember, hogy él. A szerelemben. Remélem, így érthető, amire gondolok. Van, amit nem tud megadni egy igaz barát sem.
Viszont teljesen más az értékrend köztük, barátság-szerelem. Ez viszont olyan, hogy kinek-milyen az értékrend, kinek mi a fontos, fontosabb, minden ember más természetesen. Mi ha választásra kerülne a sor, természetesen a: barátság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!