Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti is úgy gondoljátok hogy egy igaz barát fontosabb mint egy barátnő?
ez fordítva is igaz lehet ,amikor meghülyül a barátod
de akár le is léphet a nőddel és akkor se ez se az
#3 vagyok.
Kedves kérdező, ez a két dolog ideális esetben nem válik el. Nekem az első barátnőm a legjobb barátom is volt. 17 évesen jöttünk össze, 4 évig voltunk együtt és közös megegyezéssel szakítottunk azzal az okkal, hogy máshogy képzeljük el az életünket mint a másik, így nem tudnánk együtt élni. Mai napig jóbarátok vagyunk, nekem új barátnőm neki új pasija lett a szakítás után nem sokkal.
A legutóbbi barátnőmmel is nagyon jó barátságban voltunk, 3 évet voltunk együtt és szintén most szakítottunk békességben. Az indok hasonló, csak itt a közvetlen ok a korkülönbség (ő volt az idősebb) és ezért mást akartunk az élettől. De remekül megvagyunk.
Egyik barátnőmet sem untam meg, a szakítás mindkettővel nehéz volt mert így kevesebb időt tölthettünk együtt. De továbbra is vannak közös programok (társaságban, szóval nem randik). Sőt, a két exbarátnőm már ismerik is egymást és egymásnak is jó barátok, gyakoriak az olyan programok ahol mindketten ott vannak (több baráttal együtt).
A mai napon éppen erről beszéltem a haveroknak. Éppen iszogattunk, amikor az egyik haver hívott két csajt, ők odajöttek, de mindketten leléptek egy idő után, és négyen maradunk. Akkor pont ezt mondtam nekik, hogy na csajok-jönnek mennek, de a barátok megmaradnak.
Tehát van valami abban, amit mondassz, de nem feltétlenül egzakt módon igaz. Egy olyan barátnő ugyanis, aki hűséges társad - akit feleségül is vehetsz - és őszintén szeret, sosem fog elhagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!