Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom 55, én meg 20 vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom 55, én meg 20 vagyok. Baj, hogy együtt vagyunk?

Figyelt kérdés

nincs apakomplexusom és nem vagyok gerontofil.

másfél éve tart a kapcsolatunk.

2014. jún. 22. 15:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

egyáltalán nem.

és nem is költ rám. nem mintha érdekelne.

Vagy te magadból indulsz ki??

2014. jún. 22. 16:40
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
Ha tudnál normálisan gondolkodni tudhatnád hogy egy 55 éves emberke nem a "szerelem" miatt van veled... számára hatalmas lehetőség hogy egy 20 éves zsenge pucit tud pakolni... pláne ha unatkozik... kislány vagy még és ezt nem tudhatod...
2014. jún. 23. 12:07
 13/15 anonim válasza:
52%

A 18-30 éves egyedülálló férfiak és a 40-60 közötti nők szerint baj.

Ha zavar, hogy megszólnak miért jöttél össze vele?

2014. jún. 23. 12:24
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
Ha valóban boldogok,szerelmesek vagytok lehet 10-20 akár több jó évetek is.Ezt nem biztos,hogy egy egykorú pár kibírja egymás mellett és ha gyerek van is szakítanak.Akkor kit érdekel a kor???
2014. jún. 24. 10:48
 15/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Köszönöm.

Ti többiek! Szerintem van, ami

fontosabb. Ennyi.

2014. jún. 24. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!