Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ti milyen nők képeit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti milyen nők képeit szoktátok likeolni?

Figyelt kérdés
Csak közeli ismerősét, barátot vagy távolabbi ismerőst is, aki tetszik? Nem számít annyira, mert nem ekörül forog az ember élete, csak érdekel. Magát a képet likeoljátok vagy ilyenkor az illető élőben is bejön? Csúnyák képeit szoktátok likeolni?

2014. jún. 22. 13:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem számít, hogy közeli vagy távolabbi ismerős. Akkor szoktam "lájkolni", ha a képen látható lány/nő tetszik nekem, ilyen egyszerű. Rokonoknál ez nyilván másképp van.
2014. jún. 22. 13:39
 2/14 anonim ***** válasza:
Mindig csak tartalomra megy a like. A tartalmat posztoló személy egyláltalán nem számít.
2014. jún. 22. 13:39
 3/14 anonim válasza:
Általában közeli ismerősökét.
2014. jún. 22. 13:41
 4/14 anonim ***** válasza:
szépekét és akinek tudom hogy "ráfér" (önbizalomhiányosak..)
2014. jún. 22. 13:42
 5/14 anonim ***** válasza:
Faszabuck nélkül elég nehéz bármit is lájkolni. Nem is értem... Az ilyen kérdéseket úgy teszik fel, mintha természetes lenne, hogy mindenki olyan hülye, hogy rajta van faszbukon.
2014. jún. 22. 13:49
 6/14 A kérdező kommentje:
Nyilván, ha nem vagy fenn, akkor neked nem szól a kérdés... Értem, mondjuk vegyesek a válaszok. Engem még önbizalomnövelés érdekében sem likeolnak a férfiak, sajna. Viszont a távolabbi nő ismerőseim szerint jól nézek ki. Na, ők bezzeg likeolnak.
2014. jún. 22. 13:54
 7/14 anonim ***** válasza:
Amelyik jól néz ki.
2014. jún. 22. 13:55
 8/14 anonim ***** válasza:
én nem merem lájkolni annak a lánynak a képeit, aki tetszik nekem :( mert akkor rájönne, hogy tetszik nekem, és... :(
2014. jún. 22. 13:58
 9/14 A kérdező kommentje:
Miért, akkor mi lesz, ha megtudja? Megesz?
2014. jún. 22. 14:05
 10/14 anonim ***** válasza:

Bármilyen nőét, aki vagy nagyon művésziesen oldotta meg a képét, vagy dögösre. De nem pucsítós és dögösnek szánt, hanem alapjában normál képnek szánt, de alapjában a nő annyira szexi, hogy átüt a képen is.

Szóval nem sok mindenkiét...

2014. jún. 22. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!