Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ti kapcsolatban vagytok, szoktatok azzal foglalkozni, tetszetek e valakinek?
Ha észreveszitek hogy valakinek felkeltettétek az érdeklődését mondjuk egy baráti körben, szoktatok vele foglalkozni, vagy teljesen hidegen hagy?
Kort és nemet is légyszi.
Köszi :)
Nem, mondjuk ha érdeklődik nem hajtom el, csak megmondom neki a szituációt, mielőtt még kitalálna valamit.
18/f
Ha kapcsolatban vagyok és látom, hogy tetszek valakinek az csupán egy jelzés, hogy még mindig jól nézek ki. Ennyi..
16/l
Nem konkrét embernek, de én szeretek mindenhol úgy megjelenni, hogy mindenki azt lássa rajtam, hogy csinos vagyok és adok a külsőmre, ápolt vagyok.
22/L
Azért vagyok vele mert szeretem (csak őt)..ergo nem foglalkozok olyanokkal akiknek valószínűleg nem az a céljuk hogy nagy haverok legyünk :D
15/L
örülök a pozitív visszajelzésnek, de amúgy nem érdekel
17/l
Hogyne! Nálam hiúbb ember nincs még egy, az biztos. Had lássa a párom hogy akarnak a nők, legalább megmarad a versenyszellem, és nem hízik el / lesz lapos a kapcsolat.
27/f
Utolsó ha lapos a kapcsolat az kettőtökön múlik nem csak rajta.
És mi ez a versenyszellem szarság? Ha az én hapsim ilyen lenne páros lábbal rúgnám ki, hogy mit képzel magáról? ha kicsit elhíznék már menne is ku.rvázni? Hát dugja fel a jóédesanyjának azt. Én úgy gondolom, hogy ha egy párkapcsolat normális, akkor nem kell versengeni, hogy meg is maradjon maga a párkapcsolat....
Hálistennek gyorsan fel szoktam ismerni az ilyen embereket és messzire elkerülöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!