Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előbb utóbb meg fog csalni? Minden férfi ilyen? (részletek lenn)
Igen, és még ezer buktató van.
Azért mondom, hogy a párok nem azért maradnak együtt, mert az egyik megőrzi a karcsúságát sem pedig azért 25 évig dúl az a love ami kémiailag is maximum csak 3 évig létezik.
A kötődés, a törődés a másik elfogadása, a kompromisszumok, és véletlenül se halmozódjanak felszültségek, mert idő kérdése mikor pattannak ki. Ha nem is csal meg, egy idő után nem érted miért akar megfojtani mert középen nyomod a fogkrémes tubust. (nem a tubus miatt) A másik melletti konok kitartásnak semmi köze a testi változásokhoz, vagy a csinoshoz.
Soha nem lesz olyan jó melled aminél nincsen jobb, soha nem leszel kedvesebb mert mindig lesz kedvesebb, nem ez a lényeg. Csak ne hagyjátok egymást cserben, és ha a félrelép ne vedd észre.
amikor megkérdezik tőlem, hogy hogyan lehet tutira elkerülni, hogy a párunk megcsaljon akkor mindig kiakadnak a válaszomon: úgy, hogy megengedted neki. Akkor egyszerűen nem is tud megcsalni. :)))))))))))))))))
Nyugi, semmi bajotok nem lesz, csak ne a látszatokból induljatok ki. A mellméret, a csinosság, a társadalmi elvárások mind látszatok. Csak úgy éljetek ahogy mindkettőtöknek jó, bármi is a szabály azt ketten hozzátok meg.
És de muszáj voltam elnézést kérni. Ennél körülményesebben szoktam fogalmazni, csak kezd elszakadni a cérnám. :))
Már jeleztem több ismerősnek is, hogy ne sértődjenek meg ha eltűnök, akkor csak levonultam a gyk-ról, de élek :)))
Figyelj csajszi!
Ugyanebben a cipőben jártam én is! A hisztivel, önbizalomhiánnyal, rinyával, rémképekkel együtt!!!!Az évek során depressziós, negatív, görccsé változtattak ezek a gondolatok....
És tudod mi történt?
A páromat /a kapcsolatunkat is felemésztette ez a viselkedés!
Megcsalt!!! Kellett nekem ez a pofon ahhoz, hogy észhez térjek! Azóta sokat fejlődtünk mindketten!
Képzeld, szépen lassan kialakult az önbizalmam, s ezzel együtt a bizalmam is!!!
Ahogy írtad neked nem a pároddal van bajod, hanem magaddal! Azzal, hogy nem hiszed, hogy meg tudod őt tartani! Halkan megsúgom: így nem is tudod megtartani!!!
!!
Először is tedd rendbe ÖNMAGADAT!!!!
Nem, nem kell tökéletesen kinézni!
Egyszerűen csak szeress élni!
szeresd a tested!
Szeress magaddal lenni!!!!
S máris eltűnik a hisztis rinyás éned!!! Megváltozik a kisugárzásod, s nem csak a párod, de mindeni számára csodálatossá válsz!!! (igen, a hurkáiddal, a kicsi ciciddel a szeplőiddel és a nem tudom még mivel együtt)
Másodszor viszont azt kell tudnod, hogy a megcsalás nem a világvége!!!!!!
Sőt! Ha elhagynak akkor sincs vége a világnak!!!!
Mert ha megszereted magad, akkor tökmindegy mi történik!!!!
:)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!