Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Előbb utóbb meg fog csalni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előbb utóbb meg fog csalni? Minden férfi ilyen? (részletek lenn)

Figyelt kérdés
A párommal 6 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok. Elsők voltunk egymásnak minden tekintetben. Sőt! a szexszel megvártuk a nászéjszakát. Persze petting volt addig. Igazából mindig maximálisan megbíztam benne. Egyik beszélgetésünk során felmerült, hogy a pasik mindig megnézik a nőket (persze nem vakságot fogadott), de sokszor picit továbbgondolják és van aki ezt ki is mondja. Ő azt mondta, soha senkinek nem mondaná azt hogy "megmozdul a fantáziája" és szégyenli is nagyon. Azt mondta hogy soha nem csalna meg mert mindennél többet érek neki és ha tényleg meg akart volna csalni azalatt a 3 év alatt tette volna meg mikor nem volt szex (ez mondjuk jogos). Nekem önbizalomhiányom van, és sírhatnékom van ha csak arra gondolok, hogy meglát egy szebb, csinosabb lányt és... Tényleg minden férfi(vagyis a nagy többség) ezt csinálja? Azt már meg se mertem kérdezni hogy szex közben is gondolt már másra?! És ebből kifolyólag lehet hogy egyszer meg fog csalni? Tudom nem szabad féltékenykedni, mert előbb utóbb én lovalom bele abba hogy megcsaljon. Egyszer megkérdeztem hogy nem bánja-e hogy egész életében nem lesz más nővel (már ha tartja magát az oltár előtt tett ígéretéhez)? Azt mondta egyszer ezen elgondolkodott. erre én: ÉS? Mire ő: Veled vagyok nem?! Szóval igen kicsit hülye vagyok és az önbizalmam 0! :(
2014. jún. 22. 12:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen, és még ezer buktató van.

Azért mondom, hogy a párok nem azért maradnak együtt, mert az egyik megőrzi a karcsúságát sem pedig azért 25 évig dúl az a love ami kémiailag is maximum csak 3 évig létezik.

A kötődés, a törődés a másik elfogadása, a kompromisszumok, és véletlenül se halmozódjanak felszültségek, mert idő kérdése mikor pattannak ki. Ha nem is csal meg, egy idő után nem érted miért akar megfojtani mert középen nyomod a fogkrémes tubust. (nem a tubus miatt) A másik melletti konok kitartásnak semmi köze a testi változásokhoz, vagy a csinoshoz.

Soha nem lesz olyan jó melled aminél nincsen jobb, soha nem leszel kedvesebb mert mindig lesz kedvesebb, nem ez a lényeg. Csak ne hagyjátok egymást cserben, és ha a félrelép ne vedd észre.

amikor megkérdezik tőlem, hogy hogyan lehet tutira elkerülni, hogy a párunk megcsaljon akkor mindig kiakadnak a válaszomon: úgy, hogy megengedted neki. Akkor egyszerűen nem is tud megcsalni. :)))))))))))))))))

Nyugi, semmi bajotok nem lesz, csak ne a látszatokból induljatok ki. A mellméret, a csinosság, a társadalmi elvárások mind látszatok. Csak úgy éljetek ahogy mindkettőtöknek jó, bármi is a szabály azt ketten hozzátok meg.

2014. jún. 22. 13:44
 12/14 anonim ***** válasza:

És de muszáj voltam elnézést kérni. Ennél körülményesebben szoktam fogalmazni, csak kezd elszakadni a cérnám. :))

Már jeleztem több ismerősnek is, hogy ne sértődjenek meg ha eltűnök, akkor csak levonultam a gyk-ról, de élek :)))

2014. jún. 22. 13:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Figyelj csajszi!

Ugyanebben a cipőben jártam én is! A hisztivel, önbizalomhiánnyal, rinyával, rémképekkel együtt!!!!Az évek során depressziós, negatív, görccsé változtattak ezek a gondolatok....

És tudod mi történt?

A páromat /a kapcsolatunkat is felemésztette ez a viselkedés!

Megcsalt!!! Kellett nekem ez a pofon ahhoz, hogy észhez térjek! Azóta sokat fejlődtünk mindketten!

Képzeld, szépen lassan kialakult az önbizalmam, s ezzel együtt a bizalmam is!!!

Ahogy írtad neked nem a pároddal van bajod, hanem magaddal! Azzal, hogy nem hiszed, hogy meg tudod őt tartani! Halkan megsúgom: így nem is tudod megtartani!!!

!!

Először is tedd rendbe ÖNMAGADAT!!!!

Nem, nem kell tökéletesen kinézni!

Egyszerűen csak szeress élni!

szeresd a tested!

Szeress magaddal lenni!!!!

S máris eltűnik a hisztis rinyás éned!!! Megváltozik a kisugárzásod, s nem csak a párod, de mindeni számára csodálatossá válsz!!! (igen, a hurkáiddal, a kicsi ciciddel a szeplőiddel és a nem tudom még mivel együtt)

Másodszor viszont azt kell tudnod, hogy a megcsalás nem a világvége!!!!!!

Sőt! Ha elhagynak akkor sincs vége a világnak!!!!

Mert ha megszereted magad, akkor tökmindegy mi történik!!!!

:)

26/N

2014. jún. 22. 19:04
 14/14 anonim ***** válasza:
utolsó igazad van, annyit tennék hozzá, hogy neked is kellett egy nagy pofon, hogy a folyamat elinduljon. hiába mondod valakinek hogy térj észhez, meg fogadd el magad. kell egy trauma, ami kilenditi, és majd utána észhez tér. sajnos mindenki a maga bőrén tanul. én is pont igy voltam. önbizalomhiány, hiszti, rinya, féltékenység. megcsalt a férjem. összekaptam magam, dühömben észhez tértem, hatalmas önbizalmam lett és új életet kezdtem. de ezen át kellett menjek, hogy a szemléletem megváltozzon. néha kell egy kis csalódás, pofon is a változáshoz. tényleg nem élhetünk leányregényben!
2014. jún. 23. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!