Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire sorsdöntő a dolog?
Létezik ilyen pasi?? Nekem meg pont az a bajom mint neked, hogy a többségük tv nélkül létezni sem tud... :/
Nekem van ugyan, de több éve nem kapcsoltam be. szerintem nem is működik már, csak szobadísz :). Ráadásul ha az ember meg akar nézni egy jó filmet, akkor ott az internet, ahol még reklám sincs 10 percenként :)
Szóval nem vagy maradi, sőt szerintem ez kéne hogy normális legyen. Főleg ha helyette nem a gépet bsztatod egész nap, hanem olvasol, vagy bármi hasznossal lekötöd magad :)
ma 10:57
Tv helyett inkább sétálgatok a természetben,kirándulok,magamba szivom az egyedi tájak egyedi atmoszféráját,szabad akarok lenni,eggyé válni a természettel,szeretek könyvet olvasni,mert a tudásból szerintem mindig kevés van,ezért jó mindig új és újabb dolgokat felfedezni..
ma 12:13
Nem szeretem a focit,haverjaim nem igazán vannak,pont a kölöncségem miatt.Inkább ilyen magamnak való vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!