Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 ujj hiányzik a kezéről. Pár hónapja megismertem egy lányt, pár találka után összejöttünk. Aztán egyszer amikor megakartam fogni a kezét, kiderítettem hogy ezt. Iszonyat csalódott érzés, ha elhiszitek! Most mit tegyek?
Emellett érzelmek is voltak. Így vívódtam magammal. Sőt kémiailag is stimmeltünk. Aztán más miatt szétmentünk.
Szóval azóta nem volt senkim de úgy ismerkedek hogy megnézem mindene megvan -e a csajnak!
És akkor már nem teljes értékű a csaj számodra??? Ne csináld már, ember. Te tökéletes vagy???
A lábujjait pl hogy nézed meg, ha zárt cipőben van, te idióta???
Az egy másik dolog, hogy te végül úgy gondoltad, hogy nem forszírozod inkább a témát. Ettől függetlenül nem neki kellett volna szólnia róla.
Neked meg lehet, hogy nem árt, ha beszélsz egy szakemberrel, mert szerintem nem normális, hogy ilyen hatással volt rád az eset.
Nem tudom ki hogyan élte volna meg. De igaz, nem mindig vagyok felkészülve ilyenekre érzelmileg, főleg mikor kiderült este 10h-kor, egy fárasztóbb nap után.
Hát a szakember egy kicsit eltúlzott dolog, bár van olyan ember aki szerint az egész világnak szakemberhez kéne járnia. Ő az aki annyit járt pszichiáterhez, hogy a végén mindenkit őrültnek hisz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!