Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még esélyem nála?
Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja szakított velem a barátom.Ma elmentem hozzá és beszélgettünk.Mondtam neki hogy nagyon megváltozott a viselkedése(rossz értelemben)és megkérdeztem hogy mért van ez.Azt mondta hogy kezd ugyanolyan "rossz" lenni mint a kapcsolatunk előtt,egyedül érzi magát,magányos...Elmondta hogy mért lett vége a kapcsolatunknak, hogy már elege lett...ezt utólag én is belátom és beláttam előtte is.Esetleg még van esélyem hogy adjon még egy esélyt?Nem tudom hogy hogyan közelítsek felé.Legszívesebben megcsókoltam volna ,de félek hogy ő nem akarja.Hogy haladhatnék lassan előre?Már ha egyáltalán van esély.2010. jan. 3. 22:54
1/6 anonim válasza:
fölösleges. csak a káposzta jó felmelegítve. lépj túl rajta, ugyanazok lesznek a problémáitok amiért szakítottatok.
2/6 anonim válasza:
jaja, túllépés, ez a hajó már elment.
3/6 anonim válasza:
Csak ha van még érzelem a kapcsolatban ahhoz, hogy tudjatok változtatni. Egyenlőre viszont tartsatok szüntet. Ha később változatlanok az érzéseid akkor megér még egy esélyt a dolog.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó!Adtál egy kis reményt!:)
Már 1 hónapja szünetelünk és nagyon rossz.
Tudom hogy hol hibáztam és képes lennék megváltozni.
2010. jan. 6. 15:19
5/6 anonim válasza:
De vigyázz, nem csak Neked kell változnod, hanem neki is! Csak ezek után lehet jobb a kapcsolat.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.Csak félek kiállni elé,hogy ezt elmondjam neki...
2010. jan. 6. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!