Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normalis, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normalis, hogy kiakadt a baratnom azon, hogy nem hagytam, hogy elolvassa a facebook uzeneteimet?

Figyelt kérdés
Elvettem tole a telefonomat amikor olvasni akarta es aztmondtam, hogy ezek privat beszelgetesek. Most latni sem akar...

2014. jún. 21. 10:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Gyerekes dolog ilyenen megsértődni. Vannak dolgok, amik nem tartoznak a másikra. Még akkor sem ha semmi titok nincs benne. Ráadásul a másikkal szembeni bizalom és tisztelet teljes hiánya a csaj részéről.
2014. jún. 21. 10:24
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem csúnya és gonosz a Facebook, rengeteg előnye is van...többek között a részvényárfolyam növekedése.

Viszont az arra hajló egyéneknél növeli a kisértést.

Régi szerelmek újramelegítése...csak egy klikk és már nyomod is az üzenetet.

Ezt emailezgetéssel nem tudod megtenni.

Abban a pszichológusok is egyetértenek, hogy a Facebook árt a párkapcsolatoknak és sokszor az egyéneknek is(önértékelési zavar)

2014. jún. 21. 10:24
 13/17 anonim ***** válasza:
36%
szerintem is jogosan ugrott a bizalom a részéről,ettől kezdve idővel ugrani fog a kapcsolat is... az én pasim is kivette a kezemből a telefonját (persze ő az enyémet használhatta,tudta minden jelszavamat) aztán csak belenéztem, és leírta egyik haverjának, hogy hogyan csalt meg. erről ennyit. facebook csak azért a kapcsolatok elrontója,mert nyomot hagy. most olyan férfivel vagyok együtt,ahol tudjuk egymás jelszavát,de eszünkben sincs belenézni,egyszer mondta a barátom,hogy belenézett,mert xy okból féltette a kapcsolatunkat,nem haragudtam meg rá,látta,hogy nincs mitől félnie,azután át is beszéltük,és működik a kölcsönös bizalom,mellette féltékeny sem vagyok.
2014. jún. 21. 10:30
 14/17 anonim ***** válasza:
privátumra szükség van
2014. jún. 21. 10:30
 15/17 A kérdező kommentje:
Epp ez az, hogy en is ugy gondolom, h ez nem tartozik csak a beszelgetesben resztvevo ket emberre es eloszor meg en sertodtem meg, h ne akarja elolvasni. Viszont most en erzem magam rosszul azert mert szomoru es nem akar latni... Sehogy sem jo :))
2014. jún. 21. 11:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs rendben sem az, hogy ezen valaki kiakad, és sem az, hogy el akarja olvasni más üzeneteit, levelezését.

Egyrészt egy párkapcsolat alapja a kölcsönös bizalom, másrészt alapvető dolog, hogy mások privát szféráját tiszteletben tartom, függetlenül attól, hogy az munkatárs, szomszéd, a tesóm vagy a párom.

Én legalábbis ehhez tartom magam, és úgy gondolom, hogy ez mindenkivel szemben jogos elvárás.

Ha a párom a fürdőszobában van, és közben hívják vagy jön SMS-e, meg sem nézem a telefonját, csak szólok neki, és biztos vagyok benne, hogy neki sem jutna soha eszébe a telefonomban kutakodni, vagy az után kíváncsiskodni, hogy én kivel milyen témában mit levelezek a neten.

Ha bármelyik párkapcsolatomban azt tapasztaltam volna, hogy a párom annak a "tüneteit" mutatja, hogy ellenőrzni akar, kutatkodik a privát szférám után vagy nagy a kontroll iránti igénye, akkor azonnal kigyulladt volna nálam a vészejelző lámpa.

Nálam az, hogy "elvette tőlem a telefonomat", az már ott kicsapta volna a biztosítékot, és nagy valószínűséggel ÉN nem akarnám őt látni többet.

2014. jún. 21. 11:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem a barátom akarta mindig megnézni az üzeneteimet, kitöröltem amiket nem kellene látnia. Elfordítottam a telefonomat és úgy nyomkodtam, mintha titkolnék valamit. Ő erre persze egyből ugrott és megakarta nézni az üzeneteimet. Büszkén, nyugodtan oda adtam neki, megnézhetett mindent, nem talált semmit, viszont nem értette, hogy akkor miért próbáltam eltakarni, én pedig mondtam neki, hogy csak viccelődtem. Azóta évek óta a telefonom felé sem nézett. Van aki bizalmatlanabb típus, őket meg kell nyugtatni, nem kell egyből lapátra tenni.. :)
2014. jún. 21. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!