Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Titeket megnyugtatna,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket megnyugtatna, hogy a pasitok fegyvert hord magánál?

Figyelt kérdés
Vagy éppen ellenkezőleg?

2014. jún. 21. 09:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Ellenkezőleg.
2014. jún. 21. 09:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem, én nem tartanám normálisnak... Nem Amerikában élünk. Meg amúgy aki itt fegyvert hord magánál, annak tutira vannak ellenségei, akik ellen használná, nekem meg ez a stressz nem kell.
2014. jún. 21. 09:45
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Ellenkezőleg...
2014. jún. 21. 09:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha éjszaka mászkálna haza egyedül rossz környékeken, akkor igen, amúgy nem. Pedig nyugis természet, de fel lehet húzni annyira, hogy ha más nem, fenyegetőzne vele, az meg nem tetszene.
2014. jún. 21. 09:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Engem az nyugtat meg hogy boxol és karatézik. De a fegyver valóban csak akkor kell, ha az embernek ellenségei vannak. Az pedig inkább nyugtalanítana... És az is, ha nincsenek ellenségei, csak szimpla mániája fegyvert hordani...
2014. jún. 21. 09:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Inkább ellenkezőleg. Főleg ha nappal egy szokásos, nyugodt kisvárosban sétálnánk.
2014. jún. 21. 09:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Kérdező miért érdekel ez? :)

Ha akarsz hordasz (legálisan persze. Bár érdekelne hogyan kaptál önvédelmi fegyverre engedélyt, mert szimpla polgárnak itt primitivisztánban nem adnak) aztán majd azzal jársz akit nem zavar :)

Tartásod is legyen a fegyvered mellé. (dédim azt mondta, hogy FÉRFINAK van fegyvere. Amíg nekem nem volt nem értettem, most már igen.)

2014. jún. 21. 10:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy esetben nem zavarna, ha rendőr lenne.
2014. jún. 21. 10:03
 9/10 anonim ***** válasza:
a fegyver akkor kell egy férfinek ha ellenségei vannak,vagy kompenzálni akar vele valamit... egy férfi ne így bizonygassa,hogy férfi. nem nyugtatna meg,sőt aggasztana,és félnék tőle.
2014. jún. 21. 10:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha magánál hordja, az nem. De az megnyugtató lenne, ha a házban tartana egyet.
2014. jún. 21. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!