Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket megnyugtatna, hogy a pasitok fegyvert hord magánál?
Figyelt kérdés
Vagy éppen ellenkezőleg?2014. jún. 21. 09:42
2/10 anonim válasza:
Nem, én nem tartanám normálisnak... Nem Amerikában élünk. Meg amúgy aki itt fegyvert hord magánál, annak tutira vannak ellenségei, akik ellen használná, nekem meg ez a stressz nem kell.
4/10 anonim válasza:
Ha éjszaka mászkálna haza egyedül rossz környékeken, akkor igen, amúgy nem. Pedig nyugis természet, de fel lehet húzni annyira, hogy ha más nem, fenyegetőzne vele, az meg nem tetszene.
5/10 anonim válasza:
Engem az nyugtat meg hogy boxol és karatézik. De a fegyver valóban csak akkor kell, ha az embernek ellenségei vannak. Az pedig inkább nyugtalanítana... És az is, ha nincsenek ellenségei, csak szimpla mániája fegyvert hordani...
6/10 anonim válasza:
Inkább ellenkezőleg. Főleg ha nappal egy szokásos, nyugodt kisvárosban sétálnánk.
7/10 anonim válasza:
Kérdező miért érdekel ez? :)
Ha akarsz hordasz (legálisan persze. Bár érdekelne hogyan kaptál önvédelmi fegyverre engedélyt, mert szimpla polgárnak itt primitivisztánban nem adnak) aztán majd azzal jársz akit nem zavar :)
Tartásod is legyen a fegyvered mellé. (dédim azt mondta, hogy FÉRFINAK van fegyvere. Amíg nekem nem volt nem értettem, most már igen.)
8/10 anonim válasza:
Egy esetben nem zavarna, ha rendőr lenne.
9/10 anonim válasza:
a fegyver akkor kell egy férfinek ha ellenségei vannak,vagy kompenzálni akar vele valamit... egy férfi ne így bizonygassa,hogy férfi. nem nyugtatna meg,sőt aggasztana,és félnék tőle.
10/10 anonim válasza:
Ha magánál hordja, az nem. De az megnyugtató lenne, ha a házban tartana egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!