Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gaz hogy 14 evesen meg nem volt soha baratom?
omg akkor fogadd őszinte részvétemet és együttérzésemet!:D
Húgod meg nagyon gáz, csak nehogy ribizli legyen belőle ha nagyobb lesz!:D(ezt nem bántásból mondtam)
/%-ból már úgyis tudod/
Ha lenne olyan fiu akibe beleszeretnek, akkor osszejonnek vele. De a kornyekemen meg csak egy eppen normalisnak mondhato himnemu nem hogy nincs de meg csak nem is jar erre fele sosem. Csak ezek a szveg ize "fiuk" vannak, akiknek az erzelmi intelligenciajan egy ujszolott nevetve tulteljesitene ha akarna.
Szoval en inkabb varok a nagy O-re. Viszont a korulottem levok mar fuvel-favaal osszehoznanak. A naggya ossze is jott fuvel-faval.
Mas szoval meg a gondolattol is undorodok hogy ezekkel a fiukkal egyeltalan szoba alljak. Nemhogy osszejojjek veluk.
Előző vagyok. Az nagyon jó ha koncentrálsz a sulira,lassan-lassan elkezdhetsz gondolkodni azon,hogy milyen irányba szeretnél továbbtanulni,mi érdekel. Azt azért halkan teszem hozzá,hogy az eredményeid majd csak középiskolától számítanak igazán,ott kell meghajtani a tanulást.A lázadáson meg szerintem mindenki átesik, 14 évesen én depeche mode-ot hallgattam szüleim legnagyobb "örömére",még most sem nőttem ki igazán.De emlékszem,már akkor is csodabogárnak számítottam emiatt,le is néztek hogy nálam nem a david guetta a menő.
Jó tudni,hogy vannak még ilyen fiatalok,mint te,akik konzervatívak, nem állnak be a sorba hanem hagyják a személyiségüket kiteljesedni.Hidd el jó úton vagy! :)
Hat koszonom a dicseretet.
Soha nem hallgatok se David akarkicsodat se pedig semmi ilyemi zeneket. Nagyon szeretem a kalsszikus zenet peldaul. Meg verseket olvasni. Es hogy mondjak valami meg ennel is megbotrankoztatobb dolgot: van az a hulye tulajdonsagom hogy kpop zeneert rajongok. Meg ugy igazabol azsia irant. Es vagyok olyan szornyu hogy meg a Japan nyelvbe is belekzdtem.(nem olyan nehez, megtanulhato)
A fiuk utan(vagyis hianya utan) ugy nagyjabol ezek a dolgok azok amik miatt ki vagyok rohogve.
Hat erre nem szamitottam, igazan:D
De oke.
Über gáz vagy! Ásd el magad. Én már 9évessen szexeltem az unokabáttyámmal!!
12l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!