Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet-e barátom 13 és fél évesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e barátom 13 és fél évesen?

Figyelt kérdés
Az idén leszek 14 éves. Még nem volt barátom,de nem is annyira hiányzott! A barátnőimnek más volt egy-két kapcsolatai,nekem még nem. Szóval az lenne a kérdésem,lehet e barátom? Szóval van egy fiú..ne de ez nem lényeges. Csak összezavar kicsit,mert eddig itt volt az orrom előtt az a fiú,napi szinten beszéltünk,hülyültünk. Most szakított a barátnőjével,szerintem nem rázta meg lelkileg,de amikor megláttam őket ketten,olyan érzésem volt,hogy bár nem ismertem a csajt,de utálom! És teljesen összezavarodtam,mert hát én nem ilyen vagyok! Mi jóban voltunk,és azt mondták tetszettem neki,csak hát nem mert-vagy nem tudom- közeledni. És azt is mondták,hogy az utolsó barátnője csak azért volt hogy engem feledjen. Ezen nagyon beparáztam,mert hogy egy ilyen fiú mit akarhatott tőlem? pont tőlem? Akinek még egy barátja sem volt?

2014. ápr. 10. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet.
2014. ápr. 10. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet, de előbb magad rakd rendbe kicsit (lélekben).
2014. ápr. 10. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a normális srácok nem az alapján értékelnek egy lányt, főleg nem a ti korotokban, hogy volt-e már barátja. Egyébként én is a te korodban voltam először szerelmes, szóval természetesen igen, lehet barátod.
2014. ápr. 19. 11:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Minden kezdet nehéz,Ès a szerelem mindig akkor jön az életünkbe amikor nem számítunk rá,lehet 13 de lehet 23 évesen is:-) hajrá
2014. jún. 11. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Tőlem aztán 9 is.
2014. jún. 11. 11:38
 6/7 anonim ***** válasza:
döntsd már el te!
2014. jún. 23. 20:43
 7/7 anonim válasza:
1 évesen is lehet bölcsibe, bármikor ;) de szerelmed is lehet már
2022. jún. 13. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!