Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy olyan sráccal aki drogozik?
Figyelt kérdés
Nem tudom még milyen drogokkal él,csak annyit,hogy régen díler volt majdnem börtönbe került emiatt. (30 év alatti srác) Van rendes munkája,mellette fősulira jár,nagyon intelligens ,jól szituált,kedves,figyelmes stb. Tegnap hallottam,hogy arról beszélt egy haverjának egyik buliban olyan drogot adtak neki amitől azt se tudta hol van,többet olyat nem használ. Egy másik barátja pedig a drogról akart velem beszélni,de azt mondta,hogy majd csak akkor mondja el ,ha sokáig együtt leszek a sráccal. Még kb pár napja jöttünk össze, és most esik le,hogy egy drogos?!2014. jún. 20. 18:00
12/14 Skorpió87 válasza:
Semmiképpen sem! Ez nem normális dolog, Te is rászokhatsz mellette, stb. Így nem lehet élni. A szüleid, ha megtudnák, totál ki lennének akadva, nem éri meg. Az jó, ha van munkája, fősulis, de akár lejjebb is csúszhat a drogok miatt, soha nem lehet tudni. Kíváncsi vagyok a barátja mit mondana a drogokról, nem sok jót sejtet...Hát igen, azt szeretné, ha megbízható lennél és jobban belekeveredj az ilyen idióta, veszélyes dolgokba. Keress normálisat a Te érdekedben. Gondolom nem akarsz drogos, vagy díler lenni...? Ha meghallom, hogy valaki drogos, kiver a víz, ilyen ember beteg...Nem a Földön akar élni...Lásd be...Csak egy álomvilágban!
13/14 A kérdező kommentje:
hm mindegy mert szerintem nem is lesz ebből már semmi. mivel egyik nap nagyon sokat ittam,és összefutottunk pár percre. másnap már rám se írt,azt mondja neki ez nem hiányzik.
nem értem pont tőle ezt a kirohanást,de én többet nem keresem,ha ennyi miatt megsértődik. kétszer is kérdeztem,hogy találkozunk-e de leráz. felőlem...
2014. jún. 22. 14:39
14/14 Skorpió87 válasza:
Jobb ez így, örülj neki. Nem tudom min kapta fel magát, érthetetlen. Vigyázz magadra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!