Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti mennyire tolerálját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyire toleráljátok az irónikus és szarkasztikus humort? (példák lent)

Figyelt kérdés

Egy barátnőmmel sikerült tökéletesre fejlesztenem ezt.

Egy példa: Parkban sétálunk kéz a kézben, elfut mellettünk egy jó seggű csaj, én feltűnően és direkt megnézem.

Barátnőm: "Kész, betelt a pohár, ma nincs szex."

Én: "Tudodmit, miért nem szakítunk akkor már?"

Barátnőm: "Tőlem... de azért egy búcsúcsókot adhatnál."

Na itt már nem bírtuk ki röhögés nélkül. :)

Másik példa:

Barátnőm mielőtt fodrászhoz megy: "Most megyek fodrászhoz, utána találkozok Gáborral az exemmel. Valószínűleg dugunk is. 2 óra múlva itt vagyok. Kaja a hűtőben."

Én: "Oké, érezzétek jól magatokat. Hazafelé jövet beugrasz a boltba 1-2 sörért?"

Barátnőm: "Persze drága, na pusziii"

Harmadik példa: Arra értem haza, hogy épp főz valamit.

Én: "Szia drága, mi a vacsi?"

Barátnőm: "Nem tudom, a lábasba dobáltam húst meg zöldséget, majd csak lesz belőle valami. Amúgy mi újság?"

Én: "Ma együtt ebédeltem a haverokkal, délután meg elmentem prostizni."

Barátnőm: "Na, mit ünnepeltetek? Jaj nee, szülinapod van? Már megint elfelejtettem?"

Ezen is sírva röhögtünk.

:) Szóval a kérdésem, hogy az ilyen szintű és ilyen fajta humort sok lány tolerálja és szereti?

2014. jún. 20. 04:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mi is ilyenek vagyunk barátommal. :D De én kb mindenkivel. Aki nem bírja a szarkasztikus humort, azzal úgyse leszünk nagy barátok.

Tegnap barát barátnőmmel (lány vagyok) beszélgetünk:

Én: Megyek, mert még epilálnom kell, mielőtt jön barátom.

Ő: Jajj basszus nekem is!

Én: Miért hozzád is megy?

Ő: Na ná nem tudtad? Velem csal. (köztudomású, hogy nagyon nem jön be egyikőnknek sem a másik barátja :D)

Én: Te cafka. Mondd meg neki, hogy hozzon már kenyeret, ha végeztetek. :D

Szóval én értem ezt és bírom is. :D Nonstop poénkodok mindenkivel ilyen kis apró hülyeségeken, mi is pontosan tudjuk mikor kamu az egész, és persze komolyak is tudunk lenni ha kell.

A munkás példát én sem értettem, pedig próbáltam, de a munkahelyemen eszembe se jutott viccelődni, szerintem simán szét lehet kapcsolni ezt a kettőt.

23L

2014. jún. 25. 23:51
 12/14 anonim ***** válasza:
túl nagy jelentőséget tulajdonítasz ennek a jelenségnek. szokták mondani nem az számít hogy a humor tényleg jó e vajon hanem hogy ki mondja és aszerint röhög a másik fél. itt most nálatok a mikoron van a hangsúly. most hipi szupi kapcsolatban vagytok Mr és Miss tökéletes szerepkörben szal akármit csináltok mondotok a másik odáig lesz....nyilván amikor laposodik a kapcsolat majd eltűnik a varázsa és azon is kiakad a másik amin most még röhög. tehát nem a humor teszi klasszá és egyedivé a kapcsolatotokat hanem forditva: az idilli légkör ad hosszabb pórázt és predesztinál minden mozzanatot klasznak
2014. jún. 25. 23:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Én röhögnék. Azon is röhögtem, amit leírtál. De nekem fura humorérzékem van, szóval nem mérvadó. Azon is órákat tudok szórakozni, hogy azt mondja :"Tudtad, hogy az emberek 95%-a meglepődik, ha egy mondat nem úgy ér véget, ahogy krumplifőzelék?" De én már csak ilyen könnyen szórakoztatható vagyok. :D Minden esetre ha mind a ketten tudjátok, hogy a másik viccel, és veszitek a lapot, akkor teljesen mindegy, milyen poén az a poén, mindketten röhögni fogtok rajta. Nekem személy szerint bejön ez a fajta humor, én is szoktam alkalmazni. Anno amikor még albérletben laktam, és az új szobatársam nem igazán volt képben, mikor mi poén, akkor csináltam egy lapot, és nagy betűkkel ráírtam, hogy szarkazmus ( by Big Bang Theory). Mikor legközelebb nem értette a poént, felmutattam a táblát. Hát, mikor becsorgott neki a szitu, táblástól, beszélgetésestől, akkor szakadtunk. :D
2014. jún. 26. 00:42
 14/14 A kérdező kommentje:

#10: "A" barátnőt akartam írni, szóval a kedvesem

#11: Ezt tök jó hallani, hogy más számára is fontos ez a fajta humor, és "egészségesen" tudja művelni. :) A példád is tetszett, de: "Na ná nem tudtad? Velem csal." Ez túl egyértelmű, hogy irónia. Jobban szeretem ha a közlés módja (hangsúly, hangszín, mimika stb) árulja el hogy irónizálok, és nem pedig a tartalom. Pl ebben az esetben sokkal jobban tetszene az a válasz, hogy: "Ja, csak az alsógatyájáért ugrik be, múltkor itt felejtette." :)

#12: Hát ez nem valami bíztató :( Nem tudom elképzelni az életem enélkül, pedig már régi motoros vagyok a témában, és még mindig nem tudom megunni. Ha tényleg ez várható amit mondasz, akkor már most rettegek attól a perctől, amikor közömbös lesz a barátnőm ez iránt.

#13: Nagyon helyesen jártál el a táblával! :D Szerintem kötelezővé kellene tenni a szarkasztikus/irónikus humor taníttatását az iskolákban :D

2014. jún. 26. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!